Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #2

We gaan verder op avontuur in Alola! Vorige week las je mijn eerste dag in Alola, nu gaan we verder het eiland verkennen. Ik ben erg benieuwd of de verhaallijn uiteindelijk zal verschillen met de vorige game en ik ben uiteraard van plan de game uitgebreid te spelen waarbij ik de Pokédex compleet wil hebben. Daar gaan we weer!

Een nieuwe dag! Ik zou les krijgen van professor Kukui, die buiten op mij wachtte. Hij leerde me hoe je een Pokémon kan vangen en hij gaf mij meteen wat Pokéballs. Aan de slag met het vangen van wat Pokémon! Ik ging erg goed: ik ving een Grubbin, Ledyba, Buneary, Caterpie, Yungoos en een Pikipek. Er zijn echt veel Pokémon te vinden in route 1! Ik ging weer richting Iki Town in het noorden, waar ik twee vreemde mensen zag. Zouden zij van een slechte organisatie zijn? Ook kan ik dagelijks een Pokéball krijgen als ik een bezoekje breng aan mijn moeder en er zijn nu ook Pokémon waarmee je bevriend kan raken tijdens je reis, superleuk!

Aangekomen in Iki Town was er een groot festival en ging ik tegen Hau vechten voor de festiviteiten van het festival. Ik won, woehoe! De kahuna van het eiland gaf mij de Sparkling Stone terug die ik aan hem gaf, nu is het een Z-Power Ring geworden! Hij zei dat zulke stenen en ringen bedoeld zijn voor trainers die grote dingen gaan bereiken in Alola, dus ik was erg vereerd. Wat een heerlijke dag! Ik ging weer slapen, maar het slechte team gaat wel weer terug naar hun thuisbasis, terwijl ze speculeren over de eilanden van Alola… Wat zouden ze van plan zijn?

 

 

Dit zijn mijn avonturen in Alola! Veel Pokémon dus nu in bezit, ik ben benieuwd hoe vol ik die Pokédex ga krijgen! Volgende week hoor je weer avonturen in Alola, waar ik weer veel Pokémon heb gevangen. Welke? Dat lees je volgende week!

Heb jij Pokémon Ultra Sun al uitgespeeld?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.