Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #3

Mijn avonturen in Ultra Sun gaan door! De vorige keer ving ik wat Pokémon, had ik het festival meegemaakt in Iki Town en kreeg ik een Z-Ring. Op naar een nieuwe dag vol nieuwe avonturen!

Ik werd weer wakker in mijn eigen huis. Lillie haalde me op, we gaan naar het lab van de professor! In de Outskirts besloot ik meteen een Wingull en Slowpoke te vangen. In het lab aangekomen kreeg ik een Rotom Pokédex. Het schijnt dat deze Pokédex specialer is dan die van Sun/Moon, dus ik ben benieuwd! Na wat gebabbel met de professor zagen we een solar eclipse. Zou dit iets te maken hebben met legendarische Pokémon?

Mijn reis ging verder naar de Trainer School. Hierin besloot ik meteen wat Pokémon te vangen. Zo kreeg ik een Meowth, Grimer en Zorua die ik zag in een bosje dichtbij de school. Ook evolueerde mijn Caterpie in een Metapod! Ook ging ik weer terug naar route 1 om daar nog meer Pokémon te vangen. Zo had ik uiteindelijk nog een Rattata, Spinarak en Pichu. Vervolgens ging ik weer langs de Outskirts om een Inkay te vangen. Weer terug aangekomen bij de trainer school had ik ook nog een Magnemite gevangen. Ik ging hard!

Bij de school moest ik met meerdere trainers verslaan, om vervolgens een van de leraren uit te dagen voor een duel, wat ik gelukkig wist te winnen. Na het gevecht leerde ik Captain Ilima kennen, die een grand trial heeft. Hij zag grote dingen in mij, dus ik kan niet wachten om zijn trial te gaan doen!

 

Dit zijn weer wat avonturen die ik heb meegemaakt in Alola. Ik probeer meteen mijn Pokédex op te vullen, want dat vind ik een van de leukste dingen om te doen in Pokémon! De volgende keer ga ik in ieder geval de grote stad van het eiland verkennen, waar genoeg te doen is.

Welke Pokémon is tot nu toe jouw favoriet?

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.