Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #4

Alola is een heerlijke regio! Ik speel Pokémon Ultra Sun en neem je mee op mijn avonturen in de game. De vorige keer verkende ik vooral de Trainer School, nu ga ik de grote stad Hau’oli City verkennen.

Ik kwam aan in Hau’oli City. Daar kreeg ik de Pokéfinder, een manier waardoor je met je Pokédex Pokémon kan fotograferen. Ik ging een paar keer foto’s maken, maar ik vind het niet echt bijzonder. Tijd om vooral de stad te verkennen! Zo bezocht ik de Tourist Bureau (waar je aan de loterij mee kan doen), de kledingwinkel en de salon. Met Hau kreeg ik de Pokéfinder en Lillie nam me mee naar de kledingwinkels. In de kledingwinkel kreeg ik 10 Ultra Balls van iemand die een trainer zocht die al 10 Pokémon in zijn Pokédex had zitten. Dat had ik, dus het was erg handig dat ik de Ultra Balls kreeg, aangezien ik deze pas later in de game krijg.

Bij de Pokécenter zag ik Ilima, die mij vertelde over Totem Stickers. Als ik deze stickers verzamel kan ik Totem Pokémon krijgen, Pokémon die extra sterk zijn! Ik ging de struiken in op zoek naar nieuwe Pokémon. Zo ving ik een Mime Jr, Furfrou en Abra. Aan de onderkant van de stad sprak ik weer met Hau over de Malasada Shop en kwamen we Team Skull tegen, een slechte organisatie vol gangsters. Gelukkig wonnen we het gevecht!

Daarna kon ik nog vechten met Captain Ilima. Ik wist met gemak te winnen, woehoe! Hij vertelde dat ik klaar was voor de grand trial, die ik kan vinden in Route 2. Tot slot wist mijn Metapod nog te evolueren in een Butterfree. Op naar een nieuw avontuur! Wat dat wordt, dat lees je de volgende keer.

Koop jij kleding in Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.