Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #5

Mijn avonturen in Alola gaan lekker door! De vorige keer ontdekte ik de grote stad van het eiland, nu ga ik verder met mijn tocht naar de eerste trial. Op naar route 2!

Route 2 barst van de nieuwe Pokémon. Ik begon meteen met het vangen van Pokémon. Zo had ik een Ekans, Makuhita, Drowzee en Smeargle gevangen. Al dat vangen en trainen was ook nog goed voor mijn eigen Pokémon, want mijn Popplio evolueerde in Brionne!

Rechts van route 2 kan je naar de Cemetery (begraafplaats), waar nog meer Pokémon te vinden zijn. Zo had ik en Drifloon, Zubat en Gastly gevangen op deze plek. Daarna ging weer door naar Big Wave Beach, een totaal nieuwe plek. Hier kan je op een Mantine surfen naar andere eilanden, supertof! Helaas kan ik dat nog niet doen, ik moet namelijk eerst het hele eiland verkend hebben. Team Skull kwam op het eiland om drama te veroorzaken, dus ik stopte ze door tegen ze te vechten! Tot slot had ik op deze plek nog een Psyduck gevangen. Ik kan niet wachten om op Mantine te gaan surfen!

Terug naar route 2. Daar ving ik een Dunsparce en mijn Pikipek evolueerde in een Trumbeak. Ook ontdekte ik meer over berry’s. Verderop in route 2 zag ik Hau weer en vertelde hij over Roto Loto, waarin de pokédex een speciale kracht aan je kan geven, zoals het boosten van je experience of de tijd dat eieren uitkomen. Vervolgens wilde ik de rest van alle Pokémon in route 2 vangen. Zo ving ik een Growlithe, twee keer een Spearow en een Cutiefly. De extra Spearow ruilde ik met een trainer voor een Hawlucha. Tot slot wist ik bij de begraafplaats een Murkrow te vangen, mijn Abra werd een Kadabra en ik ving nog een Crabrawler onder een boom.

Genoeg getraind voor vandaag! Tijd om de trial te gaan doen. Dat wordt spannend! Maar hoe dat ging, dat lees je volgende keer!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.