Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #6

Pokémon Ultra Sun is echt een heerlijke game! Deze keer al het zesde blogje waarin ik vertel hoe mijn avonturen in Alola verlopen. De vorige keer bezocht ik route 2 en leerde ik meer over Mantine Surf. Nu is het de tijd om de Grand Trial te gaan verslaan!

 

Op naar Verdant Cavern! Hier moest ik de trial doen van het eiland. In de grot waren er meerdere Yungoos die ik moest verslaan. Daarbij was Team Skull ook in de grot, dus ook hen heb ik uitgedaagd! Na het verkennen van de grot pakte ik op een open plek de Normalium Z. Totem Gumshoos kwam eraan, een sterke Pokémon die een extra Pokémon in het gevecht kan halen! Gelukkig wist ik hem wel te verslaan. Op de terugweg zag ik het team van Ultra Recon Squad. De twee bijzondere slechteriken heten Zossie en Dulse.

Voordat ik de grot verliet, ving ik nog een Diglett en Noibat. Ook leerde ik de Z-move van Kukui, zodat ik nu een Z-move van het normale type kan gebruiken! Op naar route 3, waar weer genoeg te verkennen is.

In route 3 ving ik een Mankey en een Rufflet, om vervolgens Melemele Meadow te verkennen. Lillie was haar Nebby kwijt, die ik moest zoeken. In de grot ving ik nog een Flabébé. In de Meadow was er ook een geheime ingang naar Seaward Cave, waar ik Nebbie zag, die in de gaten werd gehouden door de Ultra Recon Squad. Ook had ik nog een gevecht met Hau, die ik met gemak won. Mijn Ledyba evolueerde nog in een Ledian en daarbij wist ik in de grotten nog een Oricorio, Cottonee, Smoochum, Deliberd en Bagon te vangen. Wat een grote buit!

Dit waren mijn avonturen voor deze keer. De volgende keer ga ik eindelijk de Kahuna van het eiland uitdagen voor een gevecht. Dat wordt spannend!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.