Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #7

Mijn avonturen op het eerste eiland zijn bijna voorbij! Ik moet alleen nog de Kahuna van het eiland gaan verslaan, maar daarna ga ik zelf nog even op pad voor het vangen van de laatste paar Pokémon op het eiland. Een tijdrovend maar zeker een leuk avontuur!

 

 

Kahuna Hala, ik daag hem aan! Hij heeft allemaal fight-Pokémon en heeft zelfs een Z-move voor fightmoves die erg sterk was, maar toch wist ik hem te verslaan. Ik kreeg een Fightium Z van Hala en een Ride Pager. Ik kan nu op een Tauros zitten! Dit is ontzettend handig, omdat ik hierdoor sneller door een eiland kan lopen en daarbij kan Tauros door rotsen rammen, waardoor ik nieuwe plekken kan bezoeken. Dit ging ik dus ook doen.

In Route 1 waren er stenen die ik kapot ramde door Tauros, waardoor ik een Rockruff, Munchlax en Bonsly ving. Bij Ten Carat Hill (links van het huis van de professor) ving ik een Carbink, Spinda, Machop, Mawile, Roggenrola en een Sableye. Ook ging ik op avontuur bij de Trainer’s School. Deze school heeft een mysterie ‘s nachts, want dan zijn er allemaal geheimzinnigheden in de school. Er zijn zeven mysteries die je kan oplossen, om aan het eind een voorwerp te krijgen. Een side quest dus in Pokémon Ultra Sun, superleuk! Dit had de voorganger nog niet en ik vind het zeker een leuke toevoeging voor het spel. Mijn Bonsly evolueerde daar ook in een Sudowoodo.

Op naar het volgende eiland! Normaal ga je met de boot, maar nu ging ik met een Mantine via Mantine Surf! Hiermee kan je surfen op de golven en allemaal trucjes uitvoeren. Een leuke minigame voor tussendoor en ik wist meteen het record te halen en nieuwe trucs te leren! En dan… Ik kom aan bij het volgende eiland! Daar vertel ik je de volgende keer meer over!

2 reacties

  1. I’m so jealous!! I want to have those adventures too 🤩

    1. Aaaahh snel kopen, het is echt een hele leuke game! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.