Mijn avonturen in Pokémon Ultra Sun #8

Mijn avonturen in Alola gaan weer verder! Ik heb Melemele Island goed verkend, dus het is tijd om het tweede eiland van Alola te bezoeken. Ik ga op een Mantine naar Akala Island! Op dit eiland zijn er wel meerdere challenges, dus genoeg te doen.

Ik kwam aan in Haehae City. Het is een stad aan de kust en toen ik eenmaal was herenigd met Lilly en de professor, kwamen we Olivia en Mallow tegen. Eentje is de Kahuna, de ander een van de Captains! Deze dames ga ik tijdens mijn reis in Akala Island nog zien. Ik verkende een beetje de stad en ging richting de Tide Song Hotel. Daar kwam ik twee trainers tegen, namelijk Dexio en Sina. Dit zijn assistenten van Professor Sycamore, de professor van de Kalos regio. Ze wilden een gevecht, dus ik had een gevecht tegen Dexio. Ik kreeg een Full Restore als beloning voor het winnen en ik ging door aar het hotel.

Het Tide Song Hotel is een mooi hotel met verschillende gasten, zelfs gasten die mij bekend voorkwamen… Er waren nog wat opdrachten in het hotel die ik kon doen om wat voorwerpen te krijgen, waarin ik zelfs af en toe door de stad moest lopen. 

Op naar Route 4! Daar evolueerde mijn Mimi Jr in een Mr Mime en ving ik een Igglybuff. In Route 4 is ook de Pikachu Valley, die ik bezocht. Allemaal Pikachu’s, hoe schattig! Daar kreeg ik een Pikachu met een Ash-pet (die ik tijdens een event had gedownload). Ook kreeg ik een shirt en hoedje in het Pikachu-thema en kreeg ik een Pikashunium-Z. 

Ik ging verder in Route 4 en ving er een Lillipup, Mubray en Eevee (ik wil alle Eeveelutions hebben). Mijn Grubbin evolueerde er in een Charjabug en mijn Lillypup in een Herdier. Dat ging goed! Snel vervolgde ik mijn weg naar Paniola Town, waar ik ook weer genoeg avonturen zou beleven.

 

Dit zijn mijn eerste avonturen in Akala Island! Er is er genoeg te doen, dus ik ga weer vrolijk door met mijn reis. De volgende keer kom je erachter hoe de eerste challenge van het eiland is. Dat wordt spannend!

Hoe ver ben jij al met Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon?

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.