Mijn cosplayplannen voor 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe tijd voor toffe cosplays! Ik ga weer een paar conventies bezoeken, waarbij ik dan ook in stijl wil komen. Er zijn een paar cosplays die ik weer opnieuw wil dragen, maar er zijn ook een paar nieuwe cosplays die ik wil uitproberen in 2019.

 

Ten eerste ga ik dit jaar weer als Dorian en mijn fangirl als Manon uit Throne of Glass. Waarschijnlijk gaan we tijdens Elfia met een hele cosplaygroep als ToG-karakters, dus deze kleding gaan we zeker nog een keer dragen. En mocht er belangstelling zijn gaan we ook naar Yalfest in cosplay? Dat moeten we nog even uitzoeken, maar dit jaar gaan we in ieder geval weer als ToG-karakters cosplayen!

Ik heb er nog nooit foto’s van op mijn blog gezet met het volledige kostuum, maar dit jaar ga ik ook weer als Edward Elric uit Fullmetal Alchemist cosplayen. De vorige keer deed ik dit tijdens DCC Winter Edition in 2017 en mijn fangirl ging als Winry en we kregen zo veel leuke reacties! Dit is dus voor herhaling vatbaar.

Er zijn dus ook wat nieuwe cosplays die ik wil maken! Eentje die er al snel aankomt is Jughead uit Riverdale. Mijn fangirl zal als Betty gaan, aangezien uitgeverij Moon binnenkort de Riverdale-prequel zal uitgeven. Als die eenmaal uitkomt, hopen wij er foto’s van te maken in onze cosplay! Er is dus ook een kans dat we met deze cosplay naar DCC zullen gaan, maar dat staat nog niet vast.

Daarbij hebben we ook plannen om als Jack Frost (en genderbend Jack Frost) naar een conventie te gaan. We hebben al een deel van de spullen, dus hiermee hopen we aan de slag te gaan in 2019! Ook zijn we allebei fan van iZombie, dus een cosplay als Liv en Blaine zou wel kunnen. Blaine is in ieder geval al erg bleek, dus dat is voor mij mooi meegenomen, haha! We hebben ook nog ideeën voor Finn en Fionna uit Adventure Time, maar dan het liefst een wat ruigere versie zoals steampunk. Pfff, genoeg inspiratie dus!

Dit zijn mijn cosplayplannen voor 2019. Hopelijk gaat alles lukken, want het lijkt me erg leuk om als deze personages rond te lopen over een conventie!

En, heb jij nog plannen op cosplaygebied?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.