Mijn gesigneerde boeken van YALC

Vorige maand had ik een heerlijke vakantie, waar ik onder andere YALC bezocht, het Young Adult Literature Con dat onderdeel is van London Film and Comic Con. Er waren veel auteurs aanwezig die mijn fangirl en ik hebben gesproken en ze signeerden ook boeken! Zo kwamen we terug met elf boeken die waren gesigneerd. Ik laat je graag zien wat voor boodschappen erin staan en wat voor handtekeningen de auteurs hebben!

Eerst hadden we een babbeltje met Sally Green. Zij signeerde voor mijn fangirl The Smoke Thieves, terwijl ik het eerste deel van de Half Bad-trilogie liet signeren. Ze heeft echt een mooi en zwierig handschrift!

Ook spraken we met Louise O’Neill, auteur van The Surface Breaks. Mijn fangirl had haar exemplaar laten signeren en we spraken nog even met haar over haar auteursbezoek naar Nederland in maart, dus wie weet kan je jouw Nederlandse editie door haar laten signeren als ze in Nederland is!

Melissa Albert is een ontzettend leuke vrouw en mijn exemplaar van Hazelwoud is de eerste Nederlandse editie die ze signeerde. Haar ”t” vind ik vooral heel bijzonder, haha!

Hayley Barker was op de zondag aanwezig en ook haar boek liet ik signeren. Net als vele auteurs plaatste ze een korte zin uit het boek. Deze vind ik heel erg passend!

Christina signeerde de exemplaren van mijn fangirl, namelijk Lost Boy en Alice. Vooral het bericht in Lost Boy bezorgt me echt de kriebels, aangezien ik dit boek heb gelezen en het helemaal snap…

Anna Day (auteur van Fandom) is een hele vrolijke en lieve auteur, wat je ook heel goed ziet aan haar signeertekeningen!

Kate Ling gaf een workshop tijdens YALC, maar daarna was ze bij de stand van haar uitgeverij om haar boeken te laten signeren. Dat deed ze ook bij mij, inclusief passende ster!

Joanne Harris heeft echt een grote handtekening, maar ik vind hem heel erg mooi!

Gayle Forman had vroeger Nederlands geleerd, dus ze signeerde mijn boek in het Nederlands! Heel leuk om te zien, ze kon het zelfs redelijk goed spreken. Wie weet kan een auteursbezoek naar Nederland haar Nederlands weer volledig opkrikken? Ze zei al dat ze het wat aan het verleren was, maar ze hoopt het wel een keer op te gaan pakken!

Dat zijn de gesigneerde boeken van YALC! Moet je nagaan dat we deze boeken op de heen- en terugweg naar Nederland hebben moeten sjouwen, met daarbij nog de vele boeken die we hebben gekocht in Londen… Maar we deden het met liefde, want we gingen naar huis met wat mooie handtekeningen en herinneringen!

 Welke auteur zou jij graag willen ontmoeten?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.