Mijn mening over het afgelopen Pokémonnieuws

De afgelopen tijd zijn er een aantal video’s online gekomen wat betreft Pokémon. Ik had Pokémon Let’s Go Eevee uitgespeeld en de Pokémonhype stond op een laag pitje, maar door het afgelopen nieuws is er genoeg om naar uit te kijken! Graag laat ik jou het Pokémonnieuws zien van de afgelopen tijd, zoals de nieuwe games en de films die zijn aangekondigd, maar ik vertel ook wat ik ervan vind.

 

Ten eerste hebben we de tweede trailer van Detective Pikachu. Dit verhaal gaat over een Pikachu die geheugenverlies heeft en naar de zoon van zijn baas gaat, namelijk Tim, de zoon van een detective. Samen willen ze zijn vader vinden en Tim kan met Pikachu praten, hoewel ze niet weten hoe dit kan. Ik heb de Nintendo DS-game Detective Pikachu gespeeld en ik gok dat dit verhaal wat afwijkt van de game, dus ik ben erg benieuwd! Ryan Reynolds als Pikachu is in ieder geval een geniale keuze en alle Pokémon zien er fantastisch uit, dus ik kan niet wachten totdat ik de film in de bioscoop kan zien!

Dan hebben we nog een film die op de planning staat wat betreft Pokémon, namelijk een Mewtwo Strikes Back Evolution. Dit is een nieuwe versie van de eerste Pokémonfilm als ik het zo zie, de beelden zien er in ieder geval netjes uit! Ik ben benieuwd of ze nog aanpassingen brengen aan het verhaal, dus ik wacht geduldig af op meer nieuws rondom deze film. Aan het eind van dit jaar zal hij in ieder geval in de bioscoop te zien zijn!

Tot slot hebben we de aankondiging van de nieuwe Pokémongames: Pokémon Sword en Pokémon Shield! Een nieuwe generatie Pokémon kan je vinden in Galar, de nieuwe regio die is gebaseerd op Engeland (bovenaan de map is bijvoorbeeld Londen te vinden). Op 27 februari was er een Nintendo Direct en deze had ik live gevolgd. Wauw, een nieuwe game! Ik vind de beelden er in ieder geval gaaf uit zien, hoewel ik ook wel lichte hoop had op een open world Pokémongame. Maar goed, dit ziet er ook netjes uit!

De gebieden zien er heel tof uit en zijn de Pokémongyms nou een soort sportstadions geworden? Engeland heeft veel verschillende sporten, dus het kan zijn dat daar wat mee gaat gebeuren. De starters vind ik stuk voor stuk echt heel leuk! Voor nu heb ik een lichte voorkeur naar Scorbunny, maar dat kan veranderen als ik de evoluties ervan zie. Daarbij vind ik ze er wat uitzien als sporters, dus ik ben benieuwd naar de uitwerking van deze Pokémon. En welke versie ik ga kiezen? Voor nu klinkt Pokémon Sword beter (puur door de naam en de kleur), maar ik maak mijn keuze pas als ik weet welke Pokémon er in welke versie zitten.

Wat analyse-video’s willen zien over deze trailer? Ik heb er twee die ik erg interessant vind. Zo heeft Birdkeeper Toby een analyse gemaakt van de Galar regio en alle plekken die zijn gebaseerd op echte plekken in Engeland en Lockstin & Gnoggin vertelt alles over de drie starters en de mogelijkheden die deze starters kunnen hebben.

 

Hoewel ik meestal sceptisch ben over nieuwe Pokémongames, heb ik nu juist best wel veel vertrouwen in de aankomende regio. Dit wordt vast een hele gave game en daarbij komen er nog toffe films aan! Genoeg om naar uit te kijken dus.

Wat vind jij van de nieuwe trailers van de films en Pokémon Sword and Shield?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.