Mijn Verlanglijst 2020-editie

Mijn verjaardag komt dichterbij, dus dat vraagt om een blog met mijn verlanglijst! Hoewel ik waarschijnlijk voornamelijk geld wil voor de aankomende verhuizing, zijn er zeker genoeg toffe boeken, games en funko pops die ik met alle liefde ontvang. Als fanboy heb ik een waslijst aan dingen die ik wil hebben voor mijn verjaardag, dus ik vertel je graag wat ik graag zou willen hebben.

Daarbij heb ik linkjes naar Bol.com gezet in deze blog, welke affiliate links zijn. Mocht je op een van deze linkjes klikken en vanaf die pagina wat bestelt op Bol.com, krijg ik een klein deel van de opbrengst. Je hoeft niet iets te kopen op de pagina waar je op terecht komt, zolang je maar met de webpagina wat opzoekt op Bol wat je gaat bestellen. Mocht je dus wat willen bestellen en daarnaast mij een klein ”cadeautje” geven, kan je dus via deze weg wat bestellen. Zo steun je mijn blog, want mede dankzij deze inkomsten kan ik mijn host betalen. Het is in ieder geval optioneel, maar mocht je wat willen bestellen via mijn blog, dank je wel!

Ten eerste wil ik verder met mijn collectie van boeken en manga van Sword Art Online. Ik heb het vierde seizoen laatst afgekeken en deze vond ik briljant (veel beter dan vorige seizoenen), deze anime is gebaseerd op een light novel serie. Ik heb nu deel 1-10 en 13 en 14, dus ik hoop in ieder geval deel 11 en 12 te krijgen. Zo kan ik in ieder geval een tijd verder vooruit! Tot nu toe zijn er 20 delen, maar daarnaast is er meer. Progressive is een soort reboot van het originele verhaal met meer detail, en daarvan heb ik ooit goedkoop deel 2 gekocht. Nu wil ik daarmee beginnen, want deze serie wordt ook gemaakt tot anime! Daarbij hoort ook een manga, waar ik de eerste drie delen van heb. Op naar meer, en ik wil eventueel ook verder met de manga van Gun Gale Online. Naast deze boeken zijn er nog veel meer soorten manga van deze franchise, maar die bewaar ik voor als ik eenmaal deze collectie compleet heb.

Avatar The Last Airbender is een van mijn favoriete fandoms en ik heb er al een hoop boeken van, maar uiteraard wil ik er meer van. Zo zijn er graphic novels in hardcover edities, zo mis ik nog The Lost Adventures/Team Avatar Tales, met allemaal korte verhalen van Aang en zijn vrienden. Naast deze graphic novels zijn er leesboeken, zoals An Avatar’s Chronicle (waarin Korra schrijft naar de volgende Avatar) en Legacy of the Fire Nation. Ik heb al zo’n boek over Aang die een boek schrijft aan zijn kinderen en deze vond ik erg mooi, dus de andere twee boeken wil ik ook! Daarnaast zijn er kleurboeken van Aang en Korra, die mij ook erg leuk lijken.

Er zijn nog genoeg andere fandomboeken die ik graag in mijn boekenkast wil stoppen. Hoog boven mijn lijstje staat de Pokémon Manga van Diamond/Pearl/Platinum. Elf manga in een box, ideaal! Ik ben dol op de manga van Pokémon, dus ik wil graag deze volgende box hebben. Ik wil ook graag de boeken en graphic novels van She-Ra verzamelen, maar ook mijn collectie met boeken van The Dragon Prince, End of an Era!) en Adventure Time aanvullen.

Aangezien ik zo graag terug wil gaan naar Japan, zijn er ook een aantal boeken over Japan die ik graag wil lezen. Zo zijn er Japan Reisgidsen (waarvan ik een paar heb gelezen) die ik erg handig vind voor een volgende Japan-reis, genoeg inspiratie voor mooie bezienswaardigheden! Daarnaast leer ik Japans, en lijkt het me best leuk om de derde druk van het Genki-boek te hebben, zodat ik fanatieker Japans lees. Ik heb nu de tweede druk als pdf dus het heeft geen prioriteit (deze boeken zijn erg duur), maar een fysiek exemplaar lijkt me uiteindelijk wel handig. Culture Shock lijkt me interessant om meer te weten over de cultuur en gedragsregels in Japan, en tot slot nog andere boeken over anime en Japan.

Ook wil ik nog wat games bemachtigen. De nieuwe games van Mario lijken me zo leuk, helemaal omdat ik vroeger Super Mario Sunshine heb gespeeld. Deze nostalgische games wil ik graag hebben, maar ik wil ook nog Super Mario Odyssey spelen. Daarnaast lijkt de uitbreidingspas van Breath of the Wild erg leuk zodat ik nog wat meer uit de game kan halen. Hyrule Warriors komt pas in november uit, anders stond die ook op mijn verlanglijst! Tot slot de Nintendo Switch editie van Assassin’s Creed, want deze games vind ik ook erg vet.

Ook zijn er een aantal Funko Pops die ik graag in de boekenkast wil zetten. Ik heb wat Funko Pops van Steven Universe, maar die collectie mag wat mij betreft groter, hoewel ze moeilijk te verkrijgen zijn. De Eeveelutions van Pokémon zijn echt een must-have, maar ik hoop ook wat meer Funko Pops te scoren van Sword Art Online (een nieuwe reeks Pops is hiervan aangekondigd). Ook zijn er veel Funko Pops van My Hero Academia die mijn fangirl en ik sparen, meer daarvan hebben is ook geen probleem!

Nu gok ik niet dat ik heel veel cadeautjes in deze waslijst ga krijgen, maar het is in ieder geval een wishlist voor de komende tijd! Daarnaast vind ik zelfgemaakte dingen of juist leuke merch van webshops ook erg tof, dus ik weet zeker dat ik wel een aantal mooie cadeautjes ga krijgen. Wat staat er op jouw verlanglijst? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Zien er uit als hele gave dingen. Hopelijk krijg je er veel van! Ik wilde zelf heel graag Pokémon Sword of Shield voor de Switch, maar helaas duurt het nog even voor ik jarig ben, haha.

    1. Sword and Shield is echt erg leuk, en vergeet zeker niet de uitbreidingen te halen, want die zijn echt een mooie toevoeging 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.