Mijn verlanglijstje 2018-editie: Funko Pops, games en meer!

Mijn verjaardag komt al dichterbij! Aanstaande woensdag ben ik jarig en uiteraard heb ik een grote waslijst aan cadeautjes die ik graag zou willen hebben. Ik heb deze week al verteld over mijn verlanglijst op het gebied van boeken (het zijn er VEEL), maar naast boeken heb ik natuurlijk ook andere dingen die ik maar al te graag in ontvangst neem.

 

Hetgeen waar ik vooral voor wil gaan sparen, is de speciale Nintendo Switch. Dit is een bundel met een Nintendo Switch, Pokémon Let’s Go Eevee (dit is mijn favoriete Pokémon, dus deze game is ideaal!) en een Pokéball Plus. Dit is in principe de game waardoor ik de Switch wil kopen, maar ik denk dat er uiteindelijk genoeg andere games zijn die ik later wil kopen. Ik wil in ieder geval beginnen met Let’s Go Eevee! Daarbij zijn er nog genoeg spellen op de Nintendo DS die ik zou willen spelen, zoals van Gravity Falls en Adventure Time.

Ook zijn er Pokémongames die ik wil hebben, zoals Super Mystery Dungeon, Art Academy en Pokémon Crystal (helaas vergeten in de collage). Daarbij speelde ik vroeger vaak op de computer Rollercoaster Tycoon 3, dus de Nintendo DS-versie lijkt me ook leuk. Daarbij wil ik ook weer eens een Mariospel spelen, dus Super Mario 3D-Land lijkt me ook leuk (en is daarbij vrij goedkoop).

Ook zijn er gezelschapsspellen die ik zou willen spelen, zoals Tokaido (een spel waarin je reist door Japan, mijn favoriete land) en Geek (dit spel is gewoon gemaakt voor mij!). Gezelschapsspellen vind ik sowieso erg leuk om te doen, dus zulke nieuwe spellen zouden wel een motivatie zijn om weer vaak te spelen.

Dan gaan we door naar de Funko Pops, want een hoop zou ik er nog willen! Zo heb ik van de serie Steven Universe de Funko Pops van Steven, Garnet en Lion, maar de rest zou ik ook willen. Zelfs de mini’s lijken me leuk! Dit is een van mijn favoriete series, dus ik zou graag mijn collectie compleet willen maken.

Ook andere series wil ik compleet hebben, zoals die van Gravity Falls en Adventure Time. Hier kan ik echt nog wel even mee vooruit!

Dan zijn er nog genoeg losse Funko Pops die ik wil hebben, vooral Funko Pops van anime. Van sommigen heb ik al Pops uit dezelfde serie, dus dan kan ik bepaalde series completer maken.

Tot slot zou ik meer Nendoroids willen hebben, dit zijn Japanse actiefiguurtjes die je vaak ook kan aanpassen. Ze zijn alleen vrij prijzig. Sommigen kan je goedkoop bestelllen bij Wish, alleen ben ik bang dat de kwaliteit aanzienlijk lager is… Er zijn er zo veel die ik zou willen hebben! Dit is een kleine greep uit de collectie, maar ook grotere figurines lijken me erg tof. Mocht ik ooit stinkend rijk zijn, kan ik met zekerheid melden dat ik veel van zulke figures ga kopen…

En we zijn nog lang niet klaar, want er zijn genoeg andere Pops die nog uit moeten komen, maar die ik wil zou willen hebben. Wat dacht je van de Pops van Pokémon, Avatar en Fullmetal Alchemist, die allemaal zijn aangekondigd. Al deze series wil ik ook zo graag compleet hebben! Ook zou ik wel meer Pokémonplushies willen hebben, bij Eagletoys zijn er bijvoorbeeld hele leuke te vinden. Pfoeh, even een loterij winnen, of juist heel veel geluk hebben met de cadeautjes die ik krijg voor mijn verjaardag…

 

Dit zijn alle spullen naast boeken die ik zou willen hebben! Jep, ik heb veel wensen… Ach ja, ik ben al blij met de cadeautjes die ik krijg! Maar dit is wel een mooi verlanglijstje voor op de lange termijn. Heb jij nog toffe Funko Pops en games die op jouw verlanglijst staan?

1 reactie

  1. Sowieso de Nintendo Switch! Ik wil eigenlijk wachten totdat er een hopelijk leuke Black Friday aanbieding komt maar ik kan eigenlijk niet wachten om hem te kopen (en ja; voor het Pokémon spel idd)…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.