Mijn verlanglijstje: Fandomboeken

Eind oktober tijdens Halloween word ik 22 jaar, weer een jaartje langer volwassen (nou ja, echt volwassen word ik nooit). Uiteraard ga ik mijn verjaardag voor vrienden en familie vieren, dus daar hoort natuurlijk een verlanglijstje bij met de spullen die ik wil! In mijn verlanglijstje zitten enorm veel boeken. Sommige boeken zijn YA-verhalen, maar ik heb ook wat graphic novels en fandomboeken in mijn lijstje gezet. Vandaag laat ik je zien welke fandomboeken ik graag zou willen hebben.

 

Pokémon Alpha Sapphire & Omega Ruby: The Official Hoenn Region Strategy Guide

Aangezien ik een collectie heb aan walkthroughboeken van Pokémonspellen, wil ik deze nog toevoegen aan mijn collectie. Ik heb het spel bijna uitgespeeld, maar al die kleinigheden en Pokémon die je in elk gebied kan vangen wil ik graag nog even bestuderen, dit boek is hier heel handig voor! Daarbij ziet de guide er heel mooi uit, Nintendo weet er echt wat moois van te maken! Daarbij is het ook motivatie om mijn Alpha Sapphire snel uit te spelen, aangezien ik daarmee klaar wil zijn als Pokémon Sun & Moon uitkomen!

The Legend of Korra: The Art of the Animated Series Book 2: Spirits

Ik heb al het artboek van The Last Airbender en het eerste seizoen van The Legend of Korra, maar ik wil natuurlijk meer! In seizoen twee zijn er veel gebeurtenissen die zich afspelen in de geestenwereld, dus ik ben heel benieuwd naar de artwork van dat seizoen. Daarbij ben ik de laatste tijd weer erg enthousiast geworden over Avatar, dus met zo’n boek word ik nog enthousiaster!

Avatar The Last Airbender Legacy

Dit boek zag ik laatst in de American Book Center in Amsterdam liggen en ik greep zo snel mogelijk het boek vast en ik bladerde er doorheen. Het lijkt op een boek waarbij Aang zijn kennis overdraagt aan zijn zoon Tenzin. De spannende avonturen van Aang, kaarten van de wereld en meer, het zit er in! Ook zaten er veel papieren in zoals een map die je uit het boek kan halen zodat je hem ergens voor kan gebruiken, super tof!

 

Avatar The Last Airbender Coloring Book

Ik heb zelf al in geen tijden een tekenboek gebruikt of tekeningen ingekleurd, maar dat ga ik zeker doen als ik dit kleurboek in handen kan krijgen! Ik ben heel benieuwd wat voor tekeningen erin zitten, hopelijk zijn bijna alle personages te vinden in dit boek, want ik kleur ze allemaal graag met veel liefde in!

 

Gravity Falls Journal 3

Ik ben een groot fan van Gravity Falls, een serie waarbij de journals een grote rol in spelen. In deze boeken zit allemaal informatie over de wezens van Gravity Falls (en ik hoorde dat er ook geheimen in zitten zoals de echte naam van Dipper), dit boek moet ik zeker toevoegen aan mijn collectie fandomboeken! Dit boek heb ik al eens doorgebladerd in de American Book Center in Amsterdam en zag er heel mooi uit, het lijkt ook enorm op het echte boek in de serie.

 

The Otaku Encyclopedia

Otaku betekent nerd, geek of fanboy. Zeg ik al genoeg? Dit boek gaat over de cultuur van de Japanse fandoms, zoals manga, anime, popcultuur en meer. Aangezien ik dolgraag eens Japan wil gaan bezoeken (zodat ik allemaal buurtjes van anime en het Pokémoncenter kan bezoeken), lijkt dit boek mij enorm leuk!

 

A Geek in Japan

Dit is een soortgelijk boekje over Japan, alleen is deze wat breder en wordt er ook naar de totale Japanse cultuur gekeken. Ook weer heel handig als ik ooit dit land ga verkennen, dus deze zit ook op mijn verlanglijstje!

 

Anime: A History

Aangezien ik de afgelopen jaren al steeds meer af weet van anime, wil ik mijn kennis verbreden met nog meer informatie over anime! Ik kijk namelijk al redelijk veel bekende anime, maar dit boek kan mij misschien nog een stapje hoger brengen om nog meer te weten over Japanse animatieseries.

 

Adventure Time: An Algebraic A to Z

Adventure Time is een geweldige serie (ik moet echt eens de laatste afleveringen zien, ik moet er nog maar 36!) en ik leer maar al te graag meer over mijn favoriete personages uit het land Ooo.

 

Pokémon X & Y: The official Kalos Region Pokedex & Postgame Adventure Guide

Ik heb Pokémon X al een tijdje geleden uitgespeeld, maar de postgame heb ik nog niet echt gespeeld. Nadat je de league hebt gehaald zijn er namelijk nog zat missies die je kan voltooien, maar ik wilde juist wachten voordat ik dit boek had.

 

1000 Incredible Costume & Cosplay Ideas

Aangezien ik al een tijdje aan cosplay doe, lijkt het mij ook tof om een boek te hebben met allemaal verschillende personages die ik ooit kan gaan cosplayen. Ik vermoed wel dat het niveau van de cosplay in dit boek wat te hoog is voor mij, maar het lijkt mij erg leuk om af en toe door dit boek heen te bladeren en coole cosplay te aanschouwen.

 

Dit zijn mijn fandomboeken die ik op mijn verlanglijstje heb gezet. Dit is nog maar een klein deel van de totale boeken/spullen die ik op mijn verlanglijstje heb staan, dus de komende tijd kan je nog veel blogjes voorbij zien komen wat mijn verlanglijst betreft!

Welke boeken zou jij uit dit lijstje willen hebben?

2 reacties

  • Vera op oktober 13, 2016 om 3:27 pm
  • Reageer

  Deze boeken wil ik wel uit het lijstje hebben:
  Pokémon Alpha Sapphire & Omega Ruby: The Official Hoenn Region Strategy Guide
  Pokémon X & Y: The official Kalos Region Pokedex & Postgame Adventure Guide
  The Legend of Korra: The Art of the Animated Series Book 2: Spirits
  Avatar The Last Airbender Legacy

 1. Dat cosplay boek lijkt me super om een keer doorheen te bladeren, gewoon fijn om plaatjes te kijken vooral hahaha! Ik hou sowieso heel erg van boeken waar kaarten en items in zitten die je eruit kunt halen (zoals het Harry Potter film wizardry boek).. 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.