Mijn Verlanglijstje: Funko Pops

Mijn verjaardag is al morgen, dus dit is het laatste moment om nog een deel van mijn verlanglijst te laten zien. In het laatste deel van mijn verlanglijstje vertel ik welke Funko Pops ik nog graag wil hebben. Ik heb er al een hoop benoemd in mijn vorige blogjes, maar er zijn er nog meer!

 

Er zijn nog wat Funko Pops die van films bekend zijn. Zo wil ik graag Frodo, onze held van een hobbit in Lord of the rings! Chewbacca wil ik ook toevoegen aan mijn Star Wars-collectie, aangezien hij wel goed zou staan bij mijn Chewbacca-onesie. Harley Quinn is ook een Funko die niet mag ontbreken in mijn collectie. Ik werd vroeger heel vaak vergeleken met Kevin uit Home Alone (voordat hij aan de drugs ging), dus deze zou ik ook wel eens in huis willen hebben.

Er zijn ook funko pops van anime die goed zouden staan in mijn boekenkast. Zo is Light van Death Note een geniale (maar beetje gekke) gozer, de anime vond ik heel goed en Light was een van mijn favoriete personages! Ik kijk de laatste tijd ook veel My Hero Academia en Deku is een karakter wat in het begin een enorm watje is, maar nu is hij veel sterker en stoerder, dus ook hem zie ik graag eens in mijn boekenkast staan! Tot slot hebben we Saitama uit One Punch Man, aangezien hij echt zo grappig is met zijn superkrachten.

Ook uit series zijn er nog een paar funko pops die op mijn verlanglijstje. Zo ben ik dol op Stranger Things, dus Eleven wil ik graag krijgen. Ook ben ik dol op Rose uit Doctor Who met haar Britsheid! Om in de Britse sferen te blijven: Sherlock mag dan ook niet ontbreken in mijn collectie. Tot slot heb ik al een funko pop van The 100 (namelijk Clarke), maar Lexa mag haar wel gezelschap houden.

 

Pfoeh, wat is mijn verlanglijstje groot zeg! Ik weet zeker dat ik maar een klein deel daadwerkelijk krijg, maar dat maakt niet uit. Wie weet zijn er andere dingen die ik in de toekomst eens ga kopen! Deze Funko’s staan in ieder geval op mijn wishlist, naast de andere pops die ik al heb behandeld in mijn vorige verlanglijst-blogjes. Welke funko pops zou jij willen hebben? Laat het me hieronder weten in een reactie, of spreek me aan op social media!

2 reacties

  1. oeh, ik weet niet of je het tweede seizoen van stranger things al hebt gezien, maar mij lijkt de badass steve mega gaaf! (Stiekem heb ik ook een beetje een crush op hem, ‘we like steve’!)

    1. Ik moet nog maar 1 aflevering! Steve is inderdaad supertof, vond hem eerst maar vervelend maar zeker door de afgelopen afleveringen is hij wel wat schappelijker geworden 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.