Mijn Verlanglijstje: Funko Pops

Mijn verjaardag komt steeds dichterbij, tijd om wat van mijn verlanglijstje te laten zien! Naast alle boeken die ik wil hebben, zijn er ook wat Funko Pops die ik graag wil toevoegen aan mijn collectie.

Mijn huidige collectie Funko Pops (exclusief Luna Lovegood)

Mijn huidige collectie Funko Pops (exclusief Luna Lovegood)

adventure-time-funko-pop

Laten we beginnen met een serie waarvan ik al twee Funko Pops heb, namelijk Adventure Time! Ik heb Finn en Jake al, maar ik zou er graag een paar bij willen hebben. Princess Bubblegum is een belangrijk personage en daarom onvergetelijk in mijn collectie. Fionna is de vrouwelijke versie van Finn en vind ik er erg leuk uit zien compleet met zwaard! Marceline is de gevaarlijke en coole vampierchick van de serie met een bijzonder verleden die ik graag zou willen hebben (het liefst de versie met de gitaar). Lumpy Space Princess vind ik zo enorm grappig (oh my glob!) en de Ice King lijkt op het eerste gezicht een gek mannetje, maar heeft juist een heel achtergrondverhaal waardoor ik hem als Funko Pop graag zou willen hebben. Lemongrab en BMO vind ik ook heel grappig, dus die mogen er ook bij!

films-funko-pops

Ook zijn er wat personages uit films die ik graag zou willen hebben. Harley Quinn staat bovenaan mijn verlanglijstje, ik ben helemaal weg van haar! De andere Suicide Squad Funko’s vind ik ook tof, maar die bewaar ik liever voor een andere keer. Tauriel uit de Hobbit vind ik ook heel tof en Altaïr (uit de Assassin’s Creed games) heb ik bij deze Funko’s gezet omdat Assassin’s Creed de film in januari in de bios verschijnt! Daarnaast hebben we nog van Star Wars twee personages waar ik dol op ben, namelijk Chewbacca en Rey.

series-funko-pops

Ook zijn er een hoop Funko Pops die afkomstig zijn van series. Lagertha uit Vikings is zo’n stoere chick, Leonard is de aandoenlijke nerd uit Big Bang Theory en mijn eigen Funko Pop van Asuna (Sword Art Online) heeft graag Kirito aan haar zijde. Van Breaking Bad heb ik graag drie belangrijke personages uit de serie en Tyrion Lannister is een enorme baas in Game of Thrones, die mag naast mijn Funko Pop van Daenerys staan! Het liefst heb ik dan haar draak Drogon er ook bij, dan heb ik een prachtig Game of Thrones-trio! Als afsluiter heb ik de Walking Dead held Daryl en Rose Tyler uit Doctor Who, die ik graag bij naast mij Tardis Funko Pop wil zien.

 

Dit zijn de Funko Pops die ik op mijn verlanglijstje heb staan (of graag wil gaan kopen als ik ze ooit voor een zacht prijsje kan krijgen op een conventie). Welke heb jij of zou jij graag willen hebben?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. R o s e T y l e r 💖

  2. Tauriel staat ook op mijn lijstje! 💜

  3. Chewbacca ziet er echt super uit. Ook BB-8 lijkt me geweldig. Bij mij staan er ook nog enkele op mijn wishlist: de Cheschire Cat, Sadness, McGonagall, Mad Eye Moody, Castiel met vleugels, een mini mystery Dobby, …

  4. Mijn Funko wishlist is echt enorm. Haha

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.