Mijn verlanglijstje: Graphic novels en manga’s

Tijdens Halloween word ik 22 jaar oud, tijd voor feest! In de aanloop naar mijn verjaardag deel ik wat er allemaal op mijn verlanglijstje staat. Ik heb al een blogje geschreven over de fandomboeken die ik graag zou willen hebben, nu vertel ik welke graphic novels en manga’s er op mijn verlanglijst staan! Ik heb niet het idee dat ik alles op het lijstje ga krijgen (alles bij elkaar kost namelijk… best wel enorm veel geld), maar een paar dingen zou ik al geweldig vinden.

 

Avatar The Last Airbender The Search

Ik ben een groot fan van Avatar en ik heb al de eerste graphic novel over de verhalen die zich afspelen na The Last Airbender al in bezit, nu wil ik graag door met meer graphic novels over de avonturen van Aang! In The Search gaat het over de zoektocht van Zuko naar zijn moeder. Ik heb de graphic novel al gelezen doordat ik het van iemand leende, maar nu wil ik graag de mooie hardcover editie met commentaar, zodat ik mij weer helemaal kan verdiepen in deze mooie wereld!

 

Avatar The Last Airbender The Rift

The Rift is een vervolg op The Search, en gaat weer over een heel ander avontuur waarbij Aang moet strijden tegen een gevaarlijke geest. Ik kan niet genoeg krijgen van de graphic novels van The Last Airbender, dus ook deze zou ik graag willen hebben!

Avatar The Last Airbender Smoke and Shadow

Dit verhaal speelt zich voornamelijk af in de Vuurnatie en lijkt mij ook ontzettend spannend. Ik vind het ook tof dat Zuko dan weer in de schijnwerpers wordt gezet. Eerst vond ik zijn karakter maar niks, maar ik ben hem over de loop van de tijd enorm gaan waarderen. Ook ben ik heel benieuwd hoe hij zijn taken als vuurheer op zich neemt.

 

Pokémon Adventures Fire Red & Leaf Green/Emerald Box Set

Ik heb al drie mangaboxen van Pokémon Adventures, een manga over de personages uit de game die telkens weer spectaculaire verhalen weten te vertellen waarbij ik mijn ogen uitkijk. Dit is de volgende box die ik aan mijn collectie wil toevoegen, dan kan ik weer verder met deze geweldige reeks!

 

Adventure Time Mathematical Edition Volume 4

Adventure Time is één van mijn favoriete series door alle vrolijke dingen die er gebeuren. Ik heb de eerste drie graphic novels van de comics, graag zie ik de vierde ook in mijn boekenkast! Er zijn er als het goed is een stuk of zes, dus ik ben al aardig in de goede richting.

 

Adulthood is a myth

Laatst was ik in de Donner en zag ik dit grappige boekje, wat vooral gaat over introverte mensen, ongemakkelijkheid en meer. Ik zag al veel kleine strips die zo herkenbaar waren, het lijkt mij echt geweldig om dit boekje te lezen en alle leuke strips te zien!

 

Hyperbole and a half

Dit boekje heb ik al gelezen aan het begin van 2016 (hier kan je mijn recensie lezen) en ik ben echt weg van deze strip/dit verhaal. De tekeningen zijn zo simplistisch maar o zo hilarisch, maar Allie Brosh weet ook vele ernstige onderwerpen zoals depressie op een luchtige maar serieuze manier te behandelen. Ik ben echt weg van dit verhaal en ik wil het boek graag in mijn bezit hebben!

 

Dit was weer een deel van mijn verlanglijst. Je bent nog niet van mij af, ik heb nog een groot deel van mijn verlanglijst wat ik nog kan laten zien! De volgende keer behandel ik alle YA-boeken die ik op mijn verlanglijstje heb staan.

 

Welke graphic novel/manga lijkt jou het leukst?

1 reactie

  1. Als die Avatar comics lijken me zo tof!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.