Mijn Verlanglijstje: Harry Potter-boeken, graphic novels en meer

31 oktober komt al aardig dichtbij, dus ook mijn verlanglijst wordt langzamerhand volledig behandeld. Deze keer vertel ik over de Harry Potter-boeken die ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag, met daarbij nog wat graphic novels en andere boeken. Als Potterhead kan je nooit genoeg boeken hebben van Harry Potter, dus uiteraard staat er wat op mijn verlanglijst! Ook zijn er wat graphic novels op mijn lijst, met daarbij nog boeken van bepaalde schrijvers/YouTubers.

 

De geïllustreerde edities van Harry Potter vind ik maar al te mooi. Het eerste deel heb ik al, maar het tweede en derde deel moet ik nog in huis halen. Volgens mij is het echt heerlijk als uiteindelijk alle boeken zijn uitgebracht en je die in je boekenkast ziet staan, dus deze twee boeken wil ik uiteraard gaan verzamelen!

Twee nieuwe boeken gaan over de wereld van Harry Potter, ook twee boeken die mij maar al te interessant lijken. Achtergrondinformatie van Hogwarts neem ik maar al te graag op, dus de boeken wil ik maar al te graag lezen.

Hyperbole and a half heb ik eens geleend van de bieb en vond ik hilarisch, dus deze graphic novel zou ik zelf nog eens willen hebben. Amulet is een graphic novel die ik vaak voorbij heb zien komen. De artwork ziet er goed uit, dus dit verhaal wil ik zeker eens gaan beleven! The Walking Dead-comics zijn anders dan de serie en ik zou graag willen zien hoe het verhaal daar is. De compendium bevat heel veel delen van de comics, dus dan kan ik al een groot deel van het verhaal lezen!

Rick Riordan heeft een mooie gids geschreven over de personages uit Percy Jackson & De Olympiërs, die ik graag aan mijn Rick Riordan-collectie zou willen toevoegen. Shane Dawson is een grote YouTuber en zijn eerste boek heb ik al eens gelezen en hij schrijft erg grappig en weet hele diverse verhalen te schrijven over zijn leven. It’s get worse is nog ruiger, nog eerlijker, nog ongemakkelijker, die wil ik ook zeker gaan lezen! Tot slot hebben we het boek van Zach Fisher, die ondanks zijn fysieke beperkingen ontzettend positief in het leven staat en ook hilarische video’s op YouTube maakt. Ik ben ontzettend benieuwd naar zijn verhaal, dus ook dit boek staat op mijn lijstje.

 

Dat was het voor deze keer! De volgende keer vertel ik nog wat over de funko pops die ik graag zou willen bezitten. Ik heb er al een paar behandeld in de vorige blogjes van mijn verlanglijst, maar ik heb er nog meer die ik graag wil! Deze kan je maandag lezen, dus dat is net voor mijn verjaardag!

Welke boeken zou jij nog willen hebben?

3 reacties

  1. Het derde geïllustreerde Harry Potter boek staat ook op mijn wishlist. Maar de geïllustreerde versie van Fantastic Beasts zou ik ook heel graag willen. Ik weet echter niet of die nog dit jaar ging uitkomen of pas in het voorjaar.

  2. Amulet is zeker erg mooi!

  3. De geïllustreerde versies van Harry Potter staan ook nog echt hoog op mijn wishlist!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.