Mijn Verlanglijstje: Muziek, Films, Games en Merchandise

Mijn laatste deel van mijn verlanglijst is aan de beurt! Ik heb al veel blogjes de afgelopen maand geplaatst over verschillende boeken en funko pops die ik zou willen hebben, nu komt de rest van mijn verlanglijst aan de beurt (nou ja, meer een deel, aangezien het best veel is…)

 

Qua kleding zie ik mij graag rondlopen in een vest van Adventure Time of met de pet van Dipper uit Gravity Falls. Als Pokémontrainer kan ik het ook niet laten om de badges van verschillende regio’s te vragen voor mijn verjaardag, niet te vergeten mijn favoriete Pokémon, namelijk Eevee en zijn evoluties!

Ook staan er wat films op mijn verlanglijst. Ten eerste zou ik graag de limited edition van Lord of the Rings willen, die vol zit met extra scènes en beeldmateriaal van achter de schermen. It’s kind of a funny story en Me Earl and the dying girl zijn films die echt tot mijn favorieten behoren, dus die zou ik heel graag willen hebben (en als we dan toch bezig zijn, doe dan maar ook The perks of being a wallflower, Sausage Party en duizenden andere films).picmonkey-image

Qua muziek zou ik graag het nieuwe album van Bastille willen hebben aangezien ik daar in november naartoe ga. Deze zondag ga ik naar Billy Talent en ik heb hun eerste drie albums, maar niet de vierde en hun nieuwe album. Ik vind de drie albums heerlijk om te luisteren, dus die zou ik graag aan mijn collectie cd’s willen toevoegen! En mocht iemand zin hebben in een cd met meer humor, dan zou ik graag de cd van Kud in ontvangst willen hebben, die liedjes zijn echt heel grappig!

Games wil ik ook niet vergeten. Gravity Falls en Adventure Time zijn favoriete series van mij, dus daar zou ik graag wat games van willen hebben voor mijn 3DS. Natuurlijk wil ik ook de nieuwe Pokémongame, maar ik weet nog niet zeker of ik Sun of Moon neem, dus ik wacht nog even voordat ik die beslissing heb gemaakt (wat ook kan, want hij komt pas in november uit).

 

Dit is de rest van mijn verlanglijst. Het is een hele hoop en ik verwacht zeker niet dat ik een groot deel ervan kijk, maar mocht ik iets krijgen uit de hele lijst die ik op mijn blog heb gezet, ben ik al enorm blij!

Wat zou jij graag voor je verjaardag willen hebben?

2 reacties

  1. Awww die Eevee (+ Eevolutions) knuffels <3 te lief gewoon!
    Ik ga ook de nieuwe Pokémon game halen, maar hetzelfde probleem: ik weet nog niet welke ^^"
    Leuke verlanglijst :D!

    1. Ik ga waarschijnlijk Sun kopen, het lijkt me toch het leukst om Alola overdag mee te maken! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.