Mijn verlanglijstje: (YA) Boeken

Mijn verjaardag komt steeds dichterbij en deze weken vertel ik af en toe wat ik allemaal op mijn verlanglijst heb staan. Ik heb al verteld over de Fandomboeken en de graphic novels en manga’s die ik graag zou willen hebben, nu vertel ik je over de ”normale” boeken die ik zou willen. Dit zijn wat Young Adult boeken, maar ook andere verhalen.

 

Harry Potter and the Chamber of Secrets – illustrated edition

Vorig jaar kreeg ik de eerste geïllustreerde versie van de Harry Potter serie, nu is het tweede boek uitgekomen en die wil ik maar al te graag hebben! De illustraties zijn echt schitterend (ik heb het boek al eens doorgebladerd in de Donner) en het is echt een hele nieuwe manier om in het verhaal van Harry te duiken.

 

Sword Art Online: Phantom Bullet (en verdere delen)

Sword Art Online is naast een anime en manga een boekenserie. Ik heb al de eerste vier delen (ik ben momenteel bezig met de derde) en ik vind ze geweldig! Ik wil graag mijn collectie aanvullen met meerdere delen, aangezien ik eerst elke maand een deel wilde kopen, maar dat is niet helemaal gelukt. Ik hoop na mijn verjaardag een groot deel van de serie in huis te hebben en misschien ook te beginnen met de manga of de nieuwe versie van het verhaal (Progressive).

The Geeks Guide for Unrequited Love

Check deze titel, zegt het al genoeg? Oké, zie je de cover? Nog niet overtuigd? Dit boek gaat over een jongen die al jaren verliefd is op een meisje en tijdens een conventie gaat hij haar hart proberen te veroveren. Dit lijkt me een fantastisch nerdy verhaal en beschrijft (hopelijk) mijn leven. Sinds ik dit boek in de boekhandel zag liggen, wist ik gewoon dat ik dit boek ooit moest hebben.

 

It Gets Worse

Shane Dawson is een grote YouTuber en heeft de laatste jaren zo veel meegemaakt. In zijn nieuwe boek (zijn eerste boek is I Hate Myselfie) vertelt hij openhartig over hele grappige, ontroerende en bijzondere gebeurtenissen uit zijn leven. Ik heb al I Hate Myselfie gelezen (die ik had geleend, dus eigenlijk zou ik die ook in bezit willen hebben) en die vond ik al goed, ik ben heel benieuwd wat Shane nog meer te vertellen heeft!

 

If At Birth You Don’t Succeed

Zach Anner, de auteur van dit boek, ken ik ook via YouTube. Deze YouTuber is lichamelijk gehandicapt en zit altijd in een rolstoel, maar is juist heel positief in zijn video’s waarin hij toch bepaalde fysieke uitdagingen (zoals het omhoog komen van een lange trap) aangaat en hoopvolle en hilarische opmerkingen maakt. Hij heeft een hoge vorm van zelfspot en is heel inspirerend en in dit boek vertelt hij zijn verhaal. Ik kijk echt enorm tegen deze optimistische man en ik zou graag wat over hem willen lezen!

 

Dit zijn de boeken die ik ook graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Ik tel de dagen al af naar mijn verjaardag (31 oktober, zet het in je agenda, misschien kan je dan wat leuks tegenkomen op mijn blog…)!

 

Welke boeken lijken jou ook erg leuk?

3 reacties

  1. DE. NIEUWE. GEÏLLUSTREERDE. HARRY. POTTER.
    Jupp, daar kijk ik ook naar uit 🙂 Het eerste deel was zo PRACHTIG.

    • Vera op oktober 20, 2016 om 10:30 am
    • Reageer

    Ik ben vooral geïnteresseerd in de geïllustreerde boek van Harry Potter en de boekenserie van Sword Art Online.

  2. Progressive is LEUK!! Nou ja ik heb pas alleen deel 1 gelezen… Van de gewone serie moet ik nog 17 en 18 lezen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.