NerdyGeekyFanboy hoort graag jouw mening!

Het is bijna vier jaar geleden dat ik begon met bloggen. Als beginnende fanboy vond ik het bloggen nog erg spannend en nieuw, terwijl het nu een groot onderdeel is geworden van mijn leven. Ik begon voornamelijk voor mezelf met bloggen. Ik wilde mijn liefde voor bepaalde fandoms delen met de wereld, want ik wilde andere mensen ook graag enthousiast maken voor boeken/series/films/games/conventies/muziek! Ik blog al jaren met onwijs veel plezier en hopelijk lees jij mijn blog ook met veel plezier.

 

Ondanks dat ik het bloggen vooral voor mezelf doe en blog wat ik leuk vind om te schrijven, ben ik ook benieuwd naar de mening van jou als bloglezer. Ik hoor graag wat jij leuk vindt om te lezen, wat de reden is waarom jij me bent gaan volgen en of je eventueel nog tips voor  mij hebt. Ik wil mijn blog leuk voor mezelf houden, maar ik wil ook dat jij als lezer ook blijft genieten van mijn blog!

Ik heb laatst een enquête gemaakt waarin ik een aantal vragen stel over mijn blog. Deze enquête zal ongeveer twee minuten duren, dus je kan hem snel invullen. Daarbij is de enquête volledig anoniem, dus je kan gewoon zeggen wat je wilt. Je helpt mij er in ieder geval mee en als ik eenmaal resultaten binnen heb, laat ik die uiteraard nog zien in een blogje waarin ik vertel over de bevindingen van de enquête en geef ik verder nog wat informatie over de lezersgroep van mijn blog.

 

Wil jij mij helpen mijn blog nog leuker te maken? Dan kan je via deze link naar de enquête gaan. Alvast ontzettend bedankt!

3 reacties

  1. Gedaan hoor. Goed dat je ook naar de mening van je lezers vraagt. Voor mij hoef je niets te veranderen. Het is goed zoals het nu is. Why change a winning team?

    1. Dank je wel! 🙂 Ik denk ook niet dat ik veel ga veranderen hoor, maar wel leuk om de meningen te horen van mensen 🙂

  2. Done! … en dit was echt veel te makkelijk 🙂 Ben benieuwd naar de uitkomsten, maar ik geloof niet dat je je daar echt zorgen over hoeft te maken ofzo

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.