Nummers die ik vaak op repeat heb staan #6

Ik kwam er laatst achter dat ik een hele lange tijd niet heb geblogd over muziek. Tijd om daar weer wat verandering in te brengen door te zeggen welke nummers ik de laatste tijd vaak op repeat heb staan. Ik ben een persoon die echt uren lang naar hetzelfde nummer kan luisteren, dus af en toe ben ik in zo’n bui en luister ik een nummer helemaal plat. Ik zet er een paar op een rij voor je!

 

Wherever I Go – One Republic

Het nieuwe album van One Republic is misschien iets anders dan de vorige albums die ze hadden gemaakt, maar Wherever I Go vind ik nou echt een lekker nummer. Vooral tijdens het refrein wil ik echt helemaal uit mijn dak gaan! De clip is trouwens ook erg grappig, die man is echt een baas.

Warmth – Bastille

Warmth vind ik een ontzettend mooi nummer van het nieuwe album van Bastille. Dit nummer hadden ze ook live gespeeld bij hun optreden in ZiggoDome en ik vond het fantastisch om dat nummer te horen. Het is trouwens echt een leuke band om live te zien, ze spelen echt heel goed!

Fire In My Soul – Walk Off The Earth

Walk Off The Earth staat bekend om hun coole clips waarbij ze instrumenten op een unieke manier bespelen (zoals met 5 personen 1 gitaar bespelen). Hun nieuwste single is echt A-MA-ZING! Het is lekker swingend en geeft me echt een energieboost. Ik kan niet wachten om nieuwe nummers van deze band, ze zijn heel leuk om hun originaliteit te aanschouwen.

Shooting Stars – Bag Raiders

De laatste paar weken zag ik vaak memevideo’s van een persoon of dier die door het hele heelal reist. Er zijn zoveel varianten van deze meme, waarbij dit nummer wordt gebruikt. Ik vond het zo’n grappig nummer, dat ik hem achteraf ben gaan opzoeken. En weet je wat? Dit nummer is helemaal zo erg nog niet!

Chef’Special – All My Life

Chef’Special heeft laatst een nieuw album uitgebracht en ik ben er helemaal weg van. Deze band heb ik al 2 keer live gezien en telkens maken ze er een groot feest van. Ze zijn steeds groter aan het worden en hebben zelfs in het voorprogramma van Twenty One Pilots in de VS gestaan, hoe vet! All My Life vind ik een van mijn favoriete nummers op hun nieuwe album.

Ed Sheeran – Shape of you

Uiteraard kan Ed niet ontbreken, zijn nieuwe album is op dezelfde dag als die van Chef’Special uitgekomen! Hoewel ik toch vooral het album van Chef’Special heb geluisterd, is die van Ed ook tof. Toen Shape of you uit werd gebracht, heb ik die wel heel vaak geluisterd.

Dit zijn de nummers die ik de afgelopen tijd vaak heb geluisterd. Zitten er nog leuke nummer voor jou bij, of heb je aanraders? Laat het me vooral weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.