Terugblik 2019: De leukste momenten in april, mei en juni

Aan het eind van het jaar kijk ik graag terug op het afgelopen jaar. Ik doe dat graag door middel van het opnoemen van alle leuke dingen die ik het afgelopen jaar heb beleefd, want dat zijn er genoeg! Vorige week besprak ik de eerste drie maanden van 2019, nu zijn de volgende drie aan de beurt.

Yalfest was in april, het grote YA-evenement met onder andere Kristen Ciccarelli, Karen McManus, Benjamin Alire Saenz en Teri Terry! Een leuke editie, hoewel ik de vorige locatie iets sfeervoller vond. Wel waren de signeersessies heel leuk en heb ik weer veel bekenden kunnen spreken!

Ook hoorde ik in april dat ik mijn major had gehaald! Ik heb dus mijn bachelor uiteindelijk afgerond met twee majors, waar ik erg blij mee ben. Ik deed allemaal extra vakken zodat ik een eventuele post-master zou volgen. Maar goed, daarna kwam snel een fantastische ervaring, namelijk een vakantie naar Tokyo! Mijn fangirl en ik gingen een week naar Tokyo, waar we een fantastische week hadden en waar ik tientallen blogjes over heb gemaakt. Het was een ervaring om niet te vergeten, ik kan niet wachten om weer terug te gaan!

Ook was er weer een leesclub in Zoetermeer, deze keer over Vroeger is alles wat ik van je heb! Het was weer een gezellige avond en iedereen vond het boek van Adam Silvera erg mooi. Ook ging ik naar het concert van Against the current in 013 (erg gaaf!) en nam mijn fangirl me mee naar Ashtonia, een soort circusvoorstelling met humor, acrobatiek, muziek en meer!

Ik deed nog mee aan een Avatar The Last Airbender Pubquiz en ik ging verhuizen naar een nieuwe kamer. Ik zat eerst ver buiten het centrum, maar heb sinds juni een kamer dichtbij Rotterdam Blaak, lekker centraal en met een gezellig huisgenootje. Zo ontzettend blij mee! Binnenkort vul ik mijn boekenkasten nog wat op, hang ik posters op en dan komt er een leuke Room Tour.

Begin juni had ik een YA-evenement in Enschede, met een boel leuke auteurs en bloggers. Daarnaast mocht ik een workshop geven over boekbloggen, wat ik met veel plezier deed!

Ik had nog een leuk weekendje weg met vrienden en ging naar de film Mirai, doordat ik kaartjes won bij de blog Animeazing. Erg mooie film, echt van genoten! In Rotterdam was er weer een leesclub in de bibliotheek, deze keer met Chinouk Thijssen waarin we Truth or Dance bespraken. Een hele toffe avond, want Chinouk kon zo veel kletsen over haar boeken en schrijven!

Ook was het bij mijn familie feest, want mijn zusje was geslaagd voor haar hbo-diploma! Ik was bij haar scriptieverdediging (die ze erg goed deed) en nu heeft ze ook een mooie baan. Ik sloot juni af met Yaltival, een geweldig boekevenement waarin ik ging cosplayen als Jacks van Caraval, een boekblogworkshop gaf en een geweldige tijd had met auteurs, bloggers en andere lezers!

Dit was dan alweer de eerste helft van 2019. Er zijn nog genoeg leuke dingen die ik heb meegemaakt in 2019, dus we gaan volgende week verder met juli, augustus en september!

Wat was jouw leukste herinnering aan april, mei en juni?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.