Terugblik 2019: De leukste momenten in januari, februari en maart

We zijn alweer aangekomen bij het einde van het jaar, dus het leek me leuk om elke week te kijken naar 2019. Deze week bespreek ik de eerste drie maanden van 2019, waar een hoop leuke dingen gebeurden!

Ik had ten eerste een verjaardagsfeest van mijn dispuut, waarbij ik meehielp met de organisatie. We hadden St. Patricks Day als thema en hadden fantastische groene kleding aan en we hadden een geweldige avond! Heel tof om eraan mee te helpen en ontzettend leuk om met al mijn vrienden te feesten. Vrij snel daarna had ik een concert van Jeremy Loops, een geweldige artiest met hele coole nummers. Het publiek was ook erg chill, dus onwijs genoten van dit concert in Annabel in Rotterdam!

Ook hadden we de Boekverslinders Leesclub over Truth or Dance, erg leuk om mee te maken! We hadden veel besproken over het boek en hadden ook onze verdachten opgesomd. Erg leuk om achteraf weer terug te halen, zeker nu we de hele trilogie compleet hebben!

Ook had ik een weekendje weg met mijn dispuut, welke zo gezellig was! Veel spellen gedaan, gelachen met elkaar en aan het eind van het weekend hadden we twee nieuwe leden mogen toevoegen aan ons dispuut. Ook had ik een hele leuke valentijnsdag gepland. Mijn fangirl wist van niks, ik had een hele dag in Rotterdam gepland! Het reuzenrad in bij Blaak (waarvan ik zei dat ik er nooit in zou durven als verrassing), naar de Kunsthal, uit eten en meer. Tot slot had ik ook Astrid Boonstoppel kunnen interviewen, en was ik aanwezig bij haar releaseparty waarbij ik mijn boek had gesigneerd!

De Leesbeesten Leesclub bij Boekhandel van Piere in Eindhoven had een speciale leesclub, want auteur Louise O’Neill was aanwezig om te praten over haar boeken, voornamelijk Mermaid. Ik had voor de avond fanart gemaakt van haar boek, die ze signeerde!

Mijn fangirl had in maart een suprisedag gepland, we gingen een dagje naar Amsterdam! We gingen lekker eten, naar Nemo, een kunstmuseum en in boekhandels snuffelen. Een heerlijke dag! Ook gingen we naar Dutch Comic Con, welke weer een hele toffe editie was.

In maart besloot ik ook dat het tijd was om te beginnen met schrijven. Ik heb een verhaal dat ik al jaren wil schrijven, maar nu was het zover! Ik had al de eerste hoofdstukken naar proeflezers gestuurd, die erg enthousiast waren over het verhaal. Een goede motivator om verder te gaan! Tot slot hadden we weer een Boekverslinders Leesclub bij boekhandel Silvester in Zoetermeer, waar we Vogelvrij bespraken. Ook weer een hele gezellige avond!

Dit zijn mijn mooiste momenten van de eerste maanden in 2019. Wat zijn jouw leukste herinneringen aan januari, februari en maart? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.