Terugblik 2019: De leukste momenten in juli, augustus en september

De afgelopen weken ben ik aan het terugkijken op het afgelopen jaar. In deze derde terugblik van 2019 kijk ik naar juli, augustus en september. De maanden waarop er genoeg is gebeurd, zoals verschillende vakanties en het begin van mijn master!

Ik begon in juli met een dagje uit in Delft met mijn fangirl. Een erg leuke stad waar we flink hebben gewandeld, hoewel de nerdy winkels wel meevielen. Al snel had ik de diploma-uitreiking van mijn zusje, die nu vrolijk is begonnen met een baan. Erg trots op haar prestatie! In juli was ook de leesclub van de YA Boekverslinders waar we De Executie bespraken. Gaaf om over dit boek te praten, aangezien het een erg sterk verhaal is met een akelig toekomstbeeld. Daarbij kreeg ik te horen dat ik mijn laatste bachelorvak had gehaald, dus de bachelor Economie & Bedrijfseconomie is binnen!

In juli ging ik naar het Japan festival in Zandvoort, die op de boulevard een festival hadden met allemaal Japanse kraampjes, voornamelijk met allemaal hapjes. Het was wat klein en we zagen een hilarisch slecht Pikachukostuum, maar we hadden wel erg gelachen. En Zandvoort is daarnaast ook erg leuk om te bezoeken! Al snel ging ik op vakantie met mijn vrienden naar Krakau, een erg mooie stad! Polen is erg goedkoop en de stad had een prachtig oud centrum vol bezienswaardigheden en activiteiten.

In augustus had ik ook nog een ander tripje gepland, namelijk een paar dagen weg op citytrip in Antwerpen! Een erg leuke stad met leuke winkels, een geweldige dierentuin en nog een toffe bioscoop in de buurt. Mijn fangirl en ik hadden er enorm van genoten!

Toen ik terugkwam van Antwerpen, maakte ik nog even de Eurekaweek mee, de introductieweek van studenten in Rotterdam! Erg leuk om nog even te feesten op mijn vereniging met al mijn vrienden. Daarna had ik nog een weekje vakantie en begon ik aan mijn master! Ik doe de master Accounting and Control en ik vind het tot nu toe een erg leuke master. Ook speelde ik met mijn vrienden een campaign uit van Dungeons & Dragons, namelijk Tomb of Annihilation. Veel spelers stierven, maar mijn personage had het uiteindelijk overleefd!

In september heb ik mij ook ingeschreven bij een studententoneelvereniging in Rotterdam, aangezien ik theater echt miste. Ontzettend leuk om weer toneel te spelen! Ik speel in een stuk over vrouwen en ik ben de enige man van onze groep, maar daardoor mag ik wel vele verschillende personages gaan spelen. In januari krijgen we ons script en worden de rollen verdeeld, ik ben benieuwd! Daarnaast hebben we ook leuke activiteiten met de hele vereniging en doen we vaak een drankje na een repetitie. In september ging ik ook met mijn fangirl naar Mamma Mia de musical inclusief een heerlijk diner. Ook ging ik naar het YA Moon Event (als Jughead van Riverdale), een erg leuke middag vol leuke activiteiten.

Met de leesclub in Rotterdam hadden we een editie waarin we Brave New Love bespraken, de verhalenbundel vol diversiteit, samen met Jen Minkman en Lysander Mazee. Een erg interessante avond waarin we diversiteit bespraken en elk verhaal in de bundel behandelde. Het was zeker een toevoeging dat de auteurs er waren, zodat we veel meer informatie kregen over het boek. Tot slot ging ik met mijn fangirl en vrienden naar de Efteling, ook een erg leuke dag!

Dit is mijn derde terugblik van het afgelopen jaar. Weer genoeg beleefd! Volgende week zal ik de laatste maanden van 2019 bespreken. Wat is jouw mooiste herinnering aan deze maanden? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.