Terugblik 2019: De leukste momenten in oktober, november en december

We zijn aangekomen bij de laatste terugblik van 2019. Wat heb ik toch een hoop beleefd het afgelopen jaar! De afgelopen maanden had ik het druk met mijn master, maar deed ik daarnaast nog vele leuke dingen. Weer genoeg om te vertellen in dit overzicht!

In oktober kwam mijn zusje met haar vriend langs voor een dagje in Rotterdam. Ze bezochten mijn kamer en we gingen de toerist uithangen in de stad. De kubuswoningen bij Blaak, de Markthal, langs de Euromast, ontzettend leuk! Al snel kwam familie uit California langs in Nederland, dus die heb ik ook een avond bezocht. Het was zo gezellig en mocht ik ooit naar California gaan, hoop ik zeker bij ze te gaan aankloppen. Ook mocht ik met andere lezers V.E. Schwab interviewen en ging ik daarna door naar Amsterdam voor de voorstelling Showponies 2, die echt hilarisch was!

Halverwege oktober ging ik naar een concert van Yungblud en twee weken erna was ik jarig! Ik vierde het met een halloweenfeest met mijn toneelvereniging en ik kreeg te horen dat ik mooie cijfers had gehaald voor mijn eerste blok. Ook vierde ik mijn 25-diner voor mijn dispuut, een ontzettend mooie avond met zo veel gezellige mensen en ontroerende speeches. In november kreeg ik twee nieuwe boekenkasten voor mijn kamer in Rotterdam, dus binnenkort wil ik een room tour maken, met uiteraard een boekenkasttour, aangezien ze er heel mooi uit zien.

Het was ook feest in november, want ik had mijn bacheloruitreiking! Na vier jaar heb ik hem binnen, zelfs met een dubbele major, stage-ervaring en een 7.6 voor mijn scriptie. Ook ging ik met mijn fangirl naar Glow in Eindhoven, een fantastisch lichtspektakel waar we enorm van genoten.

Halverwege november was het tijd voor Dutch Comic Con Winter Edition, weer een erg leuke editie! Ook vierde ik sinterklaas met zowel mijn dispuut als toneelvereniging en werd ik lid van de kascommissie van mijn vereniging, wat mooi past bij mijn studie! Ook begon ik met mijn vrienden een nieuwe campaign met Dungeons and Dragons, waar ik vaak van geniet. Ik ging nog naar de voorstelling De gebroeders Leeuwenhart (naar het boek van Astrid Lindgren, erg mooi!) en er was weer een leesclub in de bibliotheek van Rotterdam, deze keer met Rima Orie! Een erg interessante avond waarin Rima ons alles vertelde over haar boek.

Met mijn zusje ging ik afgelopen week een dagje naar Münster om de kerstmarkten te bekijken en aankomende maandag hoop ik met mijn fangirl Maastricht onveilig te maken. Ook heb ik fijne kerstdagen met familie en spreken we met Oud & Nieuw af bij vrienden waar we een heleboel spellen gaan spelen en 2020 op feestelijke wijze gaan inluiden.

Wat een hoop zeg! Mijn leven is vrij druk, maar daardoor is er elke week weer wat leuks te beleven. Ik ben benieuwd wat 2020 voor me gaat brengen, op naar een nieuw avontuur!

Wat is jouw leukste herinnering aan de afgelopen drie maanden?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.