Terugblik: De leuke dingen in april-mei-juni

In de laatste paar dagen van december kijk ik terug op het afgelopen jaar, ik heb zo veel leuke dingen meegemaakt! Gisteren keek ik terug naar de eerste drie maanden van 2015, nu ga ik door naar de maanden april, mei en juni.

 

In de maand april heb ik veel leuke films gezien, boeken gelezen en kon ik eindelijk weer beginnen met werken. Het was vooral een maand met wat meer rust, dus ik ging toen niet naar bepaalde evenementen toe!

 

Storm Spring & Concert Chef’ Special

In mei ging ik naar Storm Spring, het evenement van Storm Publishers waarin alle mensen die er waren veel schrijftips kregen. Het was op een mooie locatie, maar ik moest er al weer snel vandoor omdat ik door moest naar het volgende evenement van die dag, namelijk een concert van Chef’ Special in de Heineken Music Hall. Het was een drukke maar leuke dag en ik heb ik de avond flink kunnen swingen op alle liedjes van Chef’ Special!

Ook werd mijn blog in de maand mei een jaar oud, dus ik kon dat flink vieren met allemaal winacties!

Chef Special

Voorstelling Jochem Myjer

In de maand april ging ik ook samen met mijn vader en twee tantes naar de caberatiervoorstelling van Jochem Myjer, een onvergetelijke avond! Ik heb heel hard moeten lachen om Jochem, hij wist zijn heftige periode van het ziekenhuis te combineren met flink wat humor. Wat een optimistische vent is Jochem zeg!

Sleepover bij boekhandels Stevens in Hoofddorp

Eind mei was er een sleepover bij boekhandels Stevens met een Skypegesprek met Arwen Elys Dayton en kon er de hele avond gekletst worden over ieders favoriete boeken. Een erg gezellige avond!

Vakantie naar Lissabon – Plog 1Plog 2Plog 3 – Plog 4

Ik ging samen met mijn vader en zusje een paar dagen naar Lissabon in Portugal, wat was het daar warm zeg! Gelukkig is Lissabon een mooie stad en hebben we een groot deel van de stad gezien.

P1050162

Animecon in Den Haag

Mijn tweede conventie van mijn leven, namelijk Animecon! Een dagje vol Japanse cultuur, ik vond het leuk! De organisatie van het evenement kon wellicht wat beter, maar vond het wel ontzettend gaaf om allemaal anime-cosplayers en merchandise te zien.

P1050520

Awkward Lobsters Date bij Blossom Books

Lobsters, het awkward liefdesverhaal, kwam uit in mei en een aantal bloggers werden uitgenodigd bij de uitgeverij van Blossom Books om daar gezellig te kletsen met de schrijvers van Lobsters en ondertussen hebben we nog veel ongemakkelijke verhalen van elkaar kunnen horen. Een heerlijke avond vol gelach!

IMG_3146

Dit waren alle leuke dingen die ik in die drie maanden heb kunnen doen. Daarbij heb ik ook weer veel gewerkt, want dat kon ik goed gebruiken voor in de zomervakantie! Het waren weer drie leuke maanden en de maanden erna zijn wellicht nog leuker, maar dat zie je de volgende keer!

Wat was jouw leukste dagje in de maanden april, mei en juni?

2 reacties

  1. ga je dit jaar weer naar animecon?! 😀

    1. Ja, waarschijnlijk wel! 🙂 Kom je ook?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.