Terugblik: De leuke dingen in januari-februari-maart

Het einde van 2015 is in zicht. Weer een jaar is voorbij, een nogal heftig, druk en bovenal mooi jaar voor mij. Er is dit jaar ontzettend veel gebeurd, ik heb veel meegemaakt, veel gezien, veel nieuwe mensen ontmoeten en ontzettend veel leuke dingen gedaan. Deze dagen kijk ik terug op alle fijne dingen uit 2015, vandaag begin ik bij de eerste drie maanden van 2015! De eerste maand was ik nog ziek, maar halverwege februari werd ik weer gezond en kon ik weer knallen! Hier dus een overzicht met alle leuke dingen die zijn gebeurd deze maanden.

 

Interview en signeersessie met P.C. Cast

P.C. Cast, de schrijfster van De Huis van de Nacht-serie (persoonlijk een serie die ik na 4 delen flink begon te haten) kwam begin dit jaar naar Nederland en ik mocht haar samen met andere Best of YA-promoleden haar interviewen. Het is een aparte vrouw, maar bepaalde dingen die ze vertelde spraken mij wel aan en ik zag daardoor wel goede kanten van haar boekenserie. Ik moet nog steeds het laatste deel uitlezen, misschien toch maar een keertje doen in 2016? We zullen het zien…

Theatershow Boy 7

In januari had ik ook twee kaarten gewonnen voor de theatershow van Boy 7. Ik ging samen met een oud-klasgenoot naar dit toneelstuk en vond het erg goed gedaan! Sommige stukken uit het boek waren wat veranderd, maar de toneelspelers bleven redelijk trouw aan het verhaal.

 

Concert van Nothing But Thieves & Gerard Way

Gerard Way, de zanger van My Chemical Romance, is begonnen met zijn solocarrière en trad in januari op in de Melkweg. Als voorprogramma kwam Nothing But Thieves optreden, een ijzersterke band!

 

Val en Verlossing Releaseparty

In februari kwam het laatste deel uit van De Grisha en dat moest gevierd worden! In Utrecht waren alle fans van Leigh Bardugo aanwezig en hadden we een leuk feest in het teken van De Grisha. Zelf was ik verkleed als de Duisterling en won ik de prijs voor beste kostuum! Daarnaast konden we Bardugo spreken via de Skype en ze vond mijn kostuum geweldig. Een memorabele dag, zeker omdat ik toen al een week weer gezond was en totaal geen last meer had van mijn buik!

 

Première Boy 7 met Q&A met de acteurs

Ik kon samen met 3 vrienden naar de voorpremière van de film Boy 7, waar twee acteurs ook bij waren, namelijk Matthijs (Sam) en Yannick (Louis). De film was heel anders dan het boek, maar ik vond hem best cool en na de film konden we nog veel vragen stellen aan de acteurs, ik won zelfs de prijs voor de origineelste vraag! Achteraf konden we ook met de acteurs op de foto.

Ik was jurylid van de voorleeswedstrijd Read2me

Ik werd in maart gevraagd om jurylid te zijn van de voorleeswedstrijd voor brugklassers bij mij in het dorp. Dit mocht ik zelfs doen met Eva Burgers, schrijfster van hele leuke jeugdthrillers. Achteraf mocht ik ook jureren tijdens de provinciale wedstrijden in Zuid-Holland en Noord-Holland, een hele leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!

 

Boekpresentatie Hitte

Eind maart ging ik met Katja (That Blonde Woman) naar de boekpresentatie van Hitte. Mijn quote staat op de achterkant van dit boek, een hele mijlpaal in mijn blogbestaan! Het was een hele leuke avond waarin ik aankwam in tropische sexy kleding, zoals je van mij gewend bent natuurlijk.

Dutch Comic Con

Ik ging samen met mijn nerdmaatje Mariëlle naar Dutch Comic Con, één van de leukste dagen van mijn leven! We gingen het hele weekend en zag toffe acteurs, ging op de foto met een boel cosplayers, ging verkleed als Finn uit Adventure Time en kocht ook behoorlijk wat merchandise. In 2016 ga ik weer en ik heb er o zo veel zin in!

Deze toffe gebeurtenissen waren er tijdens de eerste drie maanden van 2015. Morgen komt het vervolg met de drie maanden erna, en ja hoor, er zijn genoeg leuke dingen die ik toen deed!

Wat was het leukste wat jij in januari tot en met maart hebt meegemaakt?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.