The Leftovers Watchersprogramma #1

The Leftovers vind ik zelf een keigoede serie. In het begin was ik nogal verward door alle warrige verhaallijnen, maar uiteindelijk werd het zo gaaf en spannend! The Leftovers bezorgt je onwijs veel mindfucks en je bent vaak genoeg in shock! Heb je The Leftovers nog niet gezien? Lees dan hier 10 redenen waarom je de serie zou moeten kijken (en geloof me, ik raad het je sterk aan). In The Leftovers verdwijnt opeens 2% van de bevolking. Waarom verdwijnen deze mensen en waarom zijn zij degene die plots weg zijn uit de wereld? Je volgt het verhaal van politiechef Kevin Garvey terwijl hij zijn leventje moet oppakken na ”The Departure”, maar dat terwijl zijn familie helemaal uit elkaar is gegroeid.

 

Zelf mocht ik meedoen aan het Watchersprogramma van The Leftovers. Het tweede seizoen gaat bijna beginnen en ik ga bepaalde opdrachten doen om toffe prijzen te winnen (zelfs een waardecheque t.w.v. 1500 euro voor stedentrips!). Binnenkort kan je dus wat updates verwachten met opdrachten die ik heb gedaan. Ter voorbereiding heb ik een tof pakket binnengekregen met wat meer informatie en wat goodies!

 

De box met goodies bevatte onder andere een iPhonehoesje, een kladblok van HBO en een bijbehorende pen, een camera, een HBO-mok, ijsblokjes met het HBO-teken, het boek The Leftovers (waar de serie op is gebaseerd) en mijn dossier voor het programma. Ik kreeg ook nog een wit pak. Wit pak? Jep, in The Leftovers is er een sekte die alleen maar rookt, niet praat en altijd in wit gekleed is. Ik heb er een pak van! Waarschijnlijk moet ik in dit pak opdrachten doen, althans dat vermoed ik.

In het dossier vond ik eerst een pagina met mijn gegevens. Mijn naam, dossiernummer, beroep (ik ben een Watcher!) met wat gegevens wat gegevens over mijn social media. Het ziet er zo tof uit! Hierna kwam een brief met wat uitleg van de kit die ik heb gekregen. Hij is afgeleverd door een Guilty Remnant (een persoon uit de sekte) en ik ben gewoon in de wereld van The Leftovers! Ik ben één van de 25 Watchers die op weg gaan naar Miracle, een stadje in de VS waar niemand van de bevolking is verdwenen. Er zijn vijf opdrachten die mijn aankomst in Miracle in de weg staan die ik moet uitvoeren binnen 48 uur. Ik ben nu al zo benieuwd naar de opdrachten! Ik heb een groot deel van de spullen nodig, wie weet wat voor bizarre dingen ik moet gaan doen!

Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van alle opdrachten. Ik maak telkens een update als ik weer een opdracht heb volbracht. Waarschijnlijk is het pas helemaal leuk om de updates te lezen als je wat hebt gezien van The Leftovers, dus die serie gaan kijken moet je zeker doen! Het is een spannende, meeslepende en mysterieuze serie die je gewoon wilt blijven kijken! Ik kan in ieder geval niet wachten op mijn opdrachten!

 

Heb jij The Leftovers al gezien?

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.