Watchersprogramma The Leftovers Opdracht 2 #Stopwaistingyourbreath

Ik doe deze weken mee aan het watchersprogramma van The Leftovers waarbij ik leuke opdrachten moet doen om zo prijzen te kunnen winnen. The Leftovers is een hele spannende, unieke en mysterieuze serie vol mindfucks. Vorige week deed ik de eerste opdracht die je hier terug kan lezen. Laatst werd de winnaar bekend gemaakt van de eerste opdracht en je kan ook inzendingen zien van andere Watchers. De uitslag kan je hier lezen (en ja, het is voor mij een ontzettend leuke uitslag!). Erg leuk om te zien wat andere Watchers hebben bedacht.

 

Deze week is de tweede opdracht aan de beurt. Hierin moest ik in de huid kruipen van een Guilty Remnant en een aantal dingen doen zonder ook maar één woord te zeggen. Dit doe ik deze keer in de vorm van een filmpje. Ik moest drie dingen doen, waarvan ik er eentje heb gefilmd.

Ten eerste moest ik een drankje doen met vrienden zonder iets te zeggen. Dit ging gemakkelijk. Ik vertelde aan mijn moeder en zusje dat we thee moesten drinken met mijn vader en ik zou niks zeggen. Zoals je in het filmpje kan zien duurde het even voordat hij enig idee had wat er aan de hand was.

De andere twee (een vraag stellen op college en een boodschap doen in een winkel) heb ik niet gefilmd aangezien mijn mobiel bijna vol was en ik het wat raar vond om in het openbaar zo overduidelijk te filmen, dat valt natuurlijk te veel op. Ik heb dus wat een foto gemaakt van de andere opdrachten, maar het was gelukt! Het bijzondere is dat ik er vrij gemakkelijk mee weg kwam. Zelfs als je niks zegt kan je nog makkelijk dingen duidelijk maken. Aan de kassa staan? Je hoeft alleen maar te knikken of je hoofd te schudden, want op de meeste vragen is een simpele ja of nee al genoeg.  Check mijn video hieronder voor beeldmateriaal van de opdracht!

Dit was de opdracht voor deze week. Ik kan nu al niet wachten op de volgende opdracht! Hopen dat ik hem kan uitvoeren, ik heb volgende week namelijk ook tentamens…

Hoe zou jij het vinden om niks te zeggen?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Gaaf gedaan!
    En wat lijkt je vader op je zeg. (:

    1. Hahaha mijn vader zit hier heel hard te lachen, ik vind het altijd verschrikkelijk als mensen mij met hem vergelijken :’)

    2. Dit dus!

  2. Jouw gezicht in dat filmpje. Geweldig!

    1. Ik vond het zo grappig dat meneer niks doorhad dus een stiekeme blik moest ik gewoon even doen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.