Watchersprogramma The Leftovers Opdracht 3 #shareyourleftovers

Deze week was er weer een opdracht voor het watchersprogramma, ik moest mijn buren komen laten eten bij mij of ik moest bij de buren gaan eten en hun ”leftovers” eten. Voor het watchersprogramma doe ik verschillende opdrachten om zo geweldige prijzen te winnen! Deze week dus het dineren. Meteen doen de opdracht was zette ik plannen, want hoewel ik had het druk had met tentamens, ik moest en zou deze opdracht doen! Gelukkig had ik al snel bezoekers voor tijdens het eten. We aten zuurkoolschotel en ik was al van plan om een foto te maken ervan, maar wat maakt het nou wat leuker?

 

In The Leftovers is er een soort sekte van mensen in witte kleren die niet spreken en communiceren door schrijven op papiertjes. Daar ging ik mij op laten inspireren! Iedereen ging tijdens het eten in het wit en we wensten elkaar eet smakelijk door middel van briefjes. De foto is dus zeker gelukt, hopelijk win ik de prijs van deze week! De tweede had ik niet gewonnen, maar er waren ook andere Watchers die de opdracht hadden gedaan. Deze keer is er ook weer genoeg concurrentie, dus dat kan nog spannend worden!

Nog twee opdrachten komen er aan, ben heel benieuwd wat ik verder nog moet gaan doen. En ondertussen… Lekker genieten van The Leftovers!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.