Yalfest-Interviews: Lesley Livingston

Yalfest was een feestje en ik kon er gelukkig iets meer van genieten door aanwezig te zijn op de persdag. Twee redactieleden van Fantasywereld waren ook aanwezig en hadden veel interviews op de planning staan. Ik mocht bij hen aanschuiven en onder andere Lesley Livingston interviewen. Hierdoor werd ik helemaal fan van deze vrouw, want ze is echt heel leuk en hilarisch! Naast alle vragen die de dames van Fantasywereld stelden aan Lesley, heb ik ook nog wat vragen kunnen stellen.

Hoewel Fantasywereld vooral veel aan Lesley vroeg en zij ook uitgebreid antwoordde, heb ik vrij weinig kunnen zeggen, maar gelukkig wist ik wel wat vragen bij haar los te krijgen! Lesley herkende mij meteen doordat ik de avond ervoor met haar had gepraat op Twitter, dus het interview begon al meteen goed!

Ik vroeg haar welke personage uit haar eigen boek ze in een ander boek van een andere auteur zou stoppen. Al snel kwam ze tot de conclusie dat ze Elka in de Hongerspelen zou stoppen (de Hongerspelen zijn bij de meeste auteurs erg geliefd) zodat ze ook kan vechten in de arena. Er zijn twee opties: of ze zou Katniss vermoorden op gruwelijke wijze, of ze zou Katniss helpen en dan zouden ze samen als beste vriendinnen winnen. Als die twee een paar minuten elkaar niet aanvallen zouden ze het waarschijnlijk goed met elkaar kunnen vinden en zou niemand tegen ze opgewassen zijn!

Daarnaast vroeg ik nog hoe Lesley haar eigen kansen zou schatten als ze samen met de andere auteurs van Yalfest in de arena van de Hongerspelen zou zitten. Lesley hoefde daar niet lang over na te denken, zij zou de winnaar zijn. Ze denkt dat de rest gewoon zal opgeven door de dagen heen omdat Lesley een ster is in overlever (daarnaast heeft ze aan vechtsport gedaan, dus ze weet wel hoe je moet vechten). Wie er als eerste dood gaat? Die vraag vond ze wat lastiger! Het liefst vermoordt ze gewoon iedereen in één keer. Kunnen niet alle auteurs bij elkaar komen in een kuil zodat Lesley ze allemaal af kan maken? Lesley moest om haar eigen antwoord hard lachen, maar ik weet niet of we ons zorgen moeten gaan maken… Ach ja, hoe kan het ook anders bij een auteur die schrijft over gladiators!

Het was al vrij snel tijd, dus voordat we Lesley verlieten, maakten we samen nog even een foto en signeerde ze mijn boek. Lesley is een heerlijke kletser die genoeg heeft te vertellen wat historie en mythologie betreft. Wil je daar nou meer over lezen? Dat kan! Op Fantasywereld staat de rest van ons interview waarbij ze alles vertelt over de verschillende genres waarover ze schrijft en hoe ze op het idee kwam van Onverschrokken.

Heb jij Onverschrokken al gelezen?

3 reacties

  1. Lesley is volgens mij echt redelijk episch ^^

    1. JA

  2. JAAAAAA Lesley Livingston is zo geweldig! Heb heel hard moeten lachen om de antwoorden die ze je gaf 😂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.