Yalfest-interviews: Veronica Rossi

Deze weken heb ik vaak interviews online staan met een paar van de Yalfest-auteurs. Dankzij twee redactieleden van Fantasywereld (waar ik ook recensies voor schrijf) kon ik aanschuiven bij een paar van hun interviews, waarbij ik af en toe ook vragen mocht stellen. Het grote deel van het interview is daar dus te lezen, maar mijn vragen behandel ik op mijn eigen blog!

Veronica Rossi is een hele vrolijke en enthousiaste vrouw, zelfs na vele interviews ging ze lekker door met originele antwoorden bedenken op onze vragen. Uiteraard vroeg ik aan haar welk personage uit een van haar boeken ze zou stoppen in een ander boek van een andere auteur. Veronica Rossi dacht eventjes na, maar besloot toen dat ze Gideon graag naar Zweinstein wilde sturen. Ze denkt dat hij een goede Griffoendor zou zijn! Zelf zit ze in Hufflepuff, dus Veronica en ik kunnen lekker chillen in onze afdeling!

Bij de vraag of ze zou winnen in de Hongerspelen als ze samen met de andere Yalfest-auteurs in de arena zou zitten, gaf ze een erg mooi antwoord. David Arnold zou als eerste sterven (want die doet geen vlieg kwaad), terwijl Megan de winnaar zou zijn. Veronica zou ook erg ver komen (ze kan namelijk prima vechten), maar zou het overleven zelf totaal niet aankunnen.

Ook liet ik haar een foto zien van Pokémonstarters, met de vraag welke Pokémon Gideon zou kiezen. Ze koos meteen voor Charmander, aangezien Gideon zonder twijfel voor een vuurtype zou gaan.

Meer willen weten over Veronica Rossi? Dat kan! Op Fantasywereld staat de rest van het interview online, waarbij ze uitgebreid vertelt over de apocalyps en hoe ze die zou overleven.

Heb jij Riders en Een wereld zonder hemel-trilogie al gelezen?

1 reactie

  1. Super gaaf dat je Veronica Rossi mocht ontmoeten! Ik ben lichtelijk jaloers… Leuk dat ze zo veel aandacht heeft voor haar fans, dat is altijd leuk om te horen. En dat kan ik enorm waarderen.

    Groetjes Irene

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.