SSS: Super 6 Auteurs waar ik dit jaar absoluut wat van wil lezen

Deze week bij de SSS kan ik het hebben over auteurs waar ik dit jaar absoluut wat van wil lezen. BookBabbles heeft alweer een SSS kunnen maken waarin ik mij schaam omdat ik nog zo veel ongelezen boeken heb…

1. Ransom Riggs
Deze schrijver lijkt me echt een geweldige auteur. Toen mijn nichtjes uit Amerika langskwamen heb ik mijn boekenkasten laten zien, en ze vonden de boeken van Ransom Riggs cool en creepy. Ik vind het zo gaaf dat hij een spannend verhaal heeft gecombineerd met angstaanjagende oude foto’s. Zeker een auteur die ik ontzettend goed ga vinden. Ook is hij getrouwd met Tahereh Mafi (waar ik eigenlijk ook nog boeken van wil lezen), een ontzettend cool schrijverspaar.

2. George R.R. Martin
Ja, ik wil me in 2015 gaan wagen aan de dikke pillen van Game of Thrones. De boeken schijnen goed te zijn, en je gaat wel met gemak door de boeken heen. Ik wil deze boeken vooral lezen, zodat ik gelijk verder kan met de serie (even de moeder der draken bewonderen… Don’t judge…).

3. Kelley Armstrong
Ik heb 5 ongelezen boeken van Kelley Armstrong in mijn boekenkast staan, en daar moet in 2015 verandering in komen!

4. Kami Garcia
Beautiful Creatures staat nu ongelezen in mijn boekenkast, en deze boeken wil ik zeker gaan lezen!

5. Oliver Bowden
De boeken over Assassin’s Creed lijken me zo gaaf, ik wil er zeker wat van lezen in 2015.

6. Pittacus Lore
Hoewel Lore een synoniem is en ik eigenlijk al een boek heb gelezen van deze schrijver (Endgame), ben ik toch benieuwd of de boeken van I am number Four net zo gaaf zijn als Endgame. Of wie weet zullen deze boeken aanvoelen alsof een totaal andere schrijver dit heeft geschreven? Ik heb geen idee, maar ik wil er in 2015 achter komen.

Dit zijn de auteurs waar ik dit jaar absoluut wat van wil lezen. Weer genoeg te doen in 2015 lijkt me…

Zitten er auteurs bij waarvan jij al wat van hebt gelezen en wat vond je er van?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Het boek I Am Number Four is best gaaf! Maar daar is ook alles mee gezegd over die serie. Het tweede deel vond ik mwah beginnen en daarna steeds minder leuk en daarna ben ik gestopt met het lezen van de serie haha. De film van het eerste deel is wel oké, wel minder leuk dan het boek maar dat zijn de meeste films 😉

    1. Hmm, jammer dat het bergafwaarts gaat… Hopelijk blijf ik de serie leuk vinden 🙂

    2. I am number four vond ik helaas ook hiet zo heel bijzonder, ik heb het niet eens uitgelezen (wat zelden voor komt). De boeken van George R.R. Martin daarentegen vind ik erg goed. Het duurde even voordat ik er echt in zat, maar toen liet de serie me niet meer los!

  2. Ja George R.R. Martin is echt heel goed! Ik heb er pas 1 gelezen hoor maar ik vond hem wel heel goed. De boeken zijn ook gewoon ongelooflijk dik.

  3. De eerste twee hun boeken wil ik zelf ook graag lezen. Ik las al wel boeken van Pittacus Lore, Kami & Garcia en Kelley Armstrong.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.