SSS: Super 6 boeken die ik niet uit mijn hoofd kon zetten nadat ze uit waren

Het leed van een enorme Book-hangover, elke boekenwurm herkent het wel. Je leest een prachtig, je leest het uit, en dan?…. BAM, het is over. Auw…

Elke week maakt BookBabbles een Super Six Saturday, en deze week is het de Super 6 boeken die ik niet uit mijn hoofd kon zetten nadat ze uit waren. Ook ik heb boeken die maar in mijn hoofd blijven rondspoken, ik waarschuw je alvast: deze boeken zijn steengoed, maar man, de Book-hangover is gruwelijk…

1. The Perks of being a wallflower (Stephen Chbosky)
Zoals je misschien al hebben gelezen in mijn recensie over dit boek ben ik een enorme fan van Stephen Chbosky. Het verhaal van Charlie is echt zo droevig, vrolijk en prachtig tegelijk! Het is een achtbaan aan emoties en achteraf wist ik gewoon bijna niet was ik moest doen. Het verhaal was afgelopen, maar alle gesprekken en quotes bleven me bij.

2. Zeven Minuten Na Middernacht (Patrick Ness, Siobhan Dowd)
Dit boek is echt enorm ontroerend. Siobhan Dowd begon met dit boek, maar ze kwam te overlijden en vertelde aan Patrick Ness dat hij het verhaal moest afronden, wat hij op spectaculaire wijze heeft gedaan. Dit boek is al mooi met zijn illustraties, maar het verhaal is ook zo prachtig! Ik werd dan ook bezeten van dit boek, binnenkort wil ik het weer lezen!

3. The Fault In Our Stars (John Green)
Is hier nog een uitleg voor nodig? Ik geloof van niet.

4. Darlah: 172 uur op de maan (Johan Harstad)
Ik krijg nog steeds rillingen op mijn rug als ik aan dit boek terugdenk…

5. Percy Jackson De Laatste Olympier (Rick Riordan)
Ik kon wel bijna janken toen ik dit boek uit had. Dat einde… wow… Gelukkig kwam ik er snel achter dat er een serie daarna kwam, dus ik kon gewoon verder lezen over Percy en de andere Halfgoden!

6. Harry Potter en de Relieken van de Dood (J.K. Rowling)
Aangezien dit als een soort afscheid voelde van Hoggwarts, was dit boek nog best treurig. Het einde was nabij! Ik voelde me echt enorm leeg toen ik het boek uitlas, maar goed dat ik jaren later de Hoggwarts Library in de winkel zag!

Dat was mijn SSS voor deze week. Hebben we nog dingen gemeen? 🙂

P.S. Nog bedankt voor alle reacties op mijn vorige post. Binnenkort komt NerdyGeekyFanboy op Facebook! 🙂 Eerst nog even aan wat meer vrienden vertellen dat ik blog, en dan kan je mijn pagina liken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.