SSS: Super 6 Boeken waar ik dit jaar naar uitkijk

De laatste twee weken heb ik weer mee gedaan aan de Super Six Saturday van BookBabbles, en deze week ben ik ook van de partij! Deze keer gaat het over zes boeken waar ik dit jaar naar uitkijk. Er zijn zo veel gave boeken die dit jaar uitkomen, en ik ga me vooral focussen op de boeken die in het Nederlands uit zullen komen. Laat ik alvast zeggen dat ik echt een lijst van rond de 20 boeken kan maken waar ik naar uitkijk, er is zo veel wat wordt vertaald naar het Nederlands, en daarnaast zijn er ook nog zat Nederlandse schrijvers die ook bezig zijn met flink wat leuke boeken. Deze lijst maak ik op chronologische volgorde van wanneer ze uitkomen!

 

1. Girl Online – Zoey Sugg – 23 januari 2015Girl Online Zoey Sugg

Dit boek heeft veel ophef geleverd in boekenland. Zoey zou dit boek hebben laten schrijven door een ghostwriter, maar het verhaal en de personages komen wel van haar. Het is niet helemaal duidelijk hoeveel ze er van heeft geschreven, daar is nog steeds veel onenigheid over. Ik ben heel benieuwd geraakt naar dit boek, zeker omdat het gaat over een blogger en ik al wat reviews heb gezien die te spreken waren over dit boek. Of het nou wel of niet is geschreven door YouTube Zoella, ik wil dit boek zeker een kans geven!

 

2. Grisha #3Val en Verlossing Leigh Bardugo Val en Verlossing –  Leigh Bardugo – 16 februari 2015

Het slotdeel van de Grisha-trilogie… Oeeee ik wil dit boek lezen! Een quote van mijn recensie op Fantasywereld stond al op het tweede boek van deze serie, en ik kan niet wachten om een recensie te maken over het derde boek. Ik ben gelukkig uitgenodigd voor de releaseparty van dit boek, dus daar kijk ik ook erg naar uit! Daarnaast zijn deze boeken echt prachtig, het zijn parels in mijn boekenkast! Ik ben geen team Duisterling of iets dergelijks, maar gewoon team Alina Starkovvvv…. Hmmmm….

De Doodskuur James Dashner

3. The Maze Runner #3 De Doodskuur – James Dashner – 24 februari 2015

Na De Schroeiproeven te hebben gelezen, kan ik niet wachten hoe The Maze Runner eindigt. Ik wil antwoorden op mijn vragen en weer sidderen van angst…

 

 

 

4. Half Bad #2 HalHalf Witf Wit – Sally Green – 15 mei 2015

Ik ben ZO benieuwd naar Half Wit! Het eerste deel, Half Zwart, vond ik heel bijzonder en was lekker ruw, mysterieus en magisch! Nathan is een interessant personage en ik kan me makkelijk inleven in deze half zwarte, half witte jongen. Ik wil graag weten wat er nog meer gaat gebeuren, dus laat die vertaling maar snel komen!

Seeker

5. Seeker – Arwen Elys Dayton – mei 2015

De exacte datum is nog niet bekend, maar ik kijk erg uit naar dit boek! Het zal lijken op The Hunger Games en Game of Thrones en zit vol actie en geweld. Laat het bloed maar vloeien in dit ruige boek! Ja, dit boek lijkt me onwijs gaaf, kan niet wachten om het te gaan lezen!

 

6. De 100 #3 – Kass Morgan – mei 2015

Hoewel ik nog moet beginnen in Dag 21, zit ik al af te tellen naar het derde deel in deze futuristische en spannende serie. Blijkbaar eindigt Dag 21 in een enorme cliffhanger, dus het derde deel mag gauw komen! Jammer genoeg is er nog geen cover bekend gemaakt, maar ik neem aan dat dit boek er net zo mooi uit zal zien als zijn voorgangers!

 

Ben je nou benieuwd naar lijstjes met onwijs veel boeken die binnenkort uitkomen? Esmee en Fantasywereld hebben een mooie lijst aangemaakt met verwachte boeken. Je moet zeker even kijken als je naar sommige boeken wilt uitkijken! Ik moet ook maar een keer een goede lijst voor mezelf samenstellen van boeken waar ik naar uitkijk, het zijn er de laatste tijd zo veel…

 

Naar welk boek kijk jij nou het meeste uit?

 

6 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik sluit mij compleet aan bij je lijstje Joost! Op Seeker en de Doodskuur na wil ik dolgraag alle boeken lezen die hier in staan vermeld en kan dan ook niet wachten tot ik ze kan bemachtigen!

  2. Half Wit wil ik ook super graag lezen en ik kan niet wachten op het laatste deel van The Raven Cycle en op het vervolg van Vlam 🙂

  3. Half wit ben ik ook wel benieuwd naar!

  4. De Doodskuur, wauw, wat een stomme vertaling xD

  5. Woaw, ben via je reacties op het leeslint benieuwd geworden naar jouw blog, zodoende hier maar eventjes een kijkje gaan nemen. Het bevalt me wel, je gaat me vaker hier terug zien! Jammer dat ik zelf zo weinig tijd heb om te lezen, de recensies maken me supernieuwsgierig!

    1. Dank je wel 🙂 Veel leesplezier dan verder bij mijn komende posts! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.