SSS: Super 6 Favoriete covers van 2014

De dames van Book Babbles hebben weer een leuke SSS voor deze week, namelijk de favoriete covers van 2014! Dit jaar heb ik onwijs veel boeken gekocht en gezien, en zie hier mijn favoriete covers die ik in 2014 heb ontdekt! Ik heb mijn top 6 gemaakt door te kijken naar de boeken die ik in 2014 heb toegevoegd op Goodreads.

1. De Glazen Troon
Volgens mij heb ik wel genoeg gezegd over Celeane Sardothien… Jep, dit is de mooiste voorkant… De kleuren zelf vind ik mooi, en dan die vrouw op de voorkant…

2. End: Elisabeth
Deze strip vind ik sowieso echt heel mooi, de tekeningen zijn echt prachtig, en de cover van deze strip geeft al een goed beeld hoe gedetailleerd deze strip eruit ziet.

3. These Broken Stars
Ik heb dit boek vaak voorbij zien komen op BookTube, en deze cover ziet er echt schitterend uit! Ik weet niet of ik het boek geweldig ga vinden, maar de cover ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

4. De 100
Vorige week heb ik dit boek gelezen en ik was er zeer tevreden over. Dit kan je wel lezen in mijn recensie. Daarbij is de kaft ook prachtig, een mooie hardcover. Je kan het dan niet zien op de foto, maar er zitten ook wat sterren op de voorkant die wat glinsteren in het licht, een leuke toevoeging! Enne, voor de liefhebbers van mooie kaften, dit boek is toevallig afgeprijsd!

5. Duizend kilometer tussen jou en mij
Ik vind de kleuren in deze cover zo mooi, het zwarte, luchtblauwe en witte is echt gaaf! Volgens mij is de binnenkant ook mooi ontworpen. Ik alleen geen idee of dit boek wat voor mij is (denk dat het wat te romantisch voor me is), dus ik denk dat ik dit boek een keer opzoek bij de bibliotheek.

6. A Thousand Pieces of You
Dit boek zou ik bijna alleen maar willen voor de mooie cover, dus dit boek pakt het laatste plekje in mijn SSS! Ook heb ik genoeg BookTubers gezien die dit boek hebben gekocht omdat hij zo mooi is, ben benieuwd of het verhaal ook leuk is!

Dit was dan weer mijn SSS voor deze week. Heb jij nog wat prachtige covers gezien die ik zeker een keer zou moeten zien?

2 reacties

  1. A thousand pieces of you is echt prachtig! Echt een boek dat je idd voor de cover alleen al zou kopen…

  2. Ik vind de cover van End echt heel erg mooi! Ik heb deze strip volgens mij wel eens in de etalage zien liggen bij een stripwinkel hier in de stad.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.