Steun mijn blog

Ik blog nu al meer dan zes jaar met heel veel plezier, alleen zijn er genoeg kosten om een blog bij te houden. Het online houden van je website, boeken kopen, abonnementen op streamingsdiensten betalen, bioscoopkaartjes kopen, naar evenementen gaan en meer, over het algemeen betaal je vooral voor je blog, terwijl je er veel moeite en tijd in stopt. Dankzij jouw bijdrage kan ik mijn blog online houden, en kan ik donaties omzetten in toffe extra’s voor mijn blog die ik normaal niet zou betalen! Uiteraard ben je hierin niet verplicht, maar moet het vooral op vrijwillige basis gaan. Ik zal hoe dan ook blijven bloggen, maar mocht je mijn blog heel leuk vinden en je wilt me een kleine steun geven, kan dat op de volgende manieren.

De eerste manier om mijn blog te steunen is een simpelweg berichtje op social media, of een leuke reactie op mijn blog. Ik ben blij met elke reactie van bloglezers, dus hoewel dit financieel niks oplevert, ben ik dankbaar voor de moeite die je stopt om mij te benaderen 🙂 . Mocht je een financiële steun willen geven, kan dat wel indirect, namelijk via Bol of Bazarow. Als je via mijn site een bestelling doet op Bol of Bazarow (via Affiliate-links, onder een recensie te vinden of in het overzicht van aankomende boeken), krijg ik een klein deel van de omzet (rond de 5%). Via deze link kan je op Bol wat bestellen en steun je mij, en via deze link kan dat via Bazarow. Je hoeft zelf niks extra’s te betalen hiervoor, dus mocht je toch een boek/game/serie/iets anders willen kopen, kan je dat doen en daarnaast mij een kleine bijdrage geven.

Via mijn Ko-fi pagina kan je een eenmalig bedrag overmaken voor mijn blog (dit is dus de directe vorm van doneren). Mocht dit platform niet voor jou werken en wil je wel doneren, laat mij dat even weten. Alle donaties die ik ontvang zal ik gebruiken voor mijn blog, en bij je donatie krijg je nog de komende extra’s (die geheel optioneel zijn, als je alleen een donatie wilt geven is dat ook goed):

  • Per 1 euro kan je een lootje krijgen waarin jij een titel opschrijft van een boek/game/film/serie/anime waar jij een review van wilt zien. Stel dat je 5 euro doneert, kan je één titel vijf keer laten meedoen, of juist vijf titels kiezen die elk één keer meetellen. Elke maand zal ik uit de grabbelton met lootjes eentje pakken, en dat ga ik dan die maand recenseren! Dit zal via Instagram gaan, zodat je ook mijn reactie kan bekijken. Je kan je favoriete boeken/series/etc. aanvragen, maar je kan ook een sadist zijn en een boek uitkiezen die ik afschuwelijk ga vinden (zoals Lux, Huis van de nacht of de vervolgserie van De Selectie… Ik krijg nu al de rillingen ervan!). Deze titel(s) kan je dan toevoegen in je bericht bij de donatie.
  • Vanaf 5 euro kan je wekelijks meestemmen over de content die online gaat komen op mijn blog. Wekelijks zou ik dan een lijst met blogs neerzetten waar je op kan stemmen. Zo krijg jij invloed over de blogs die online gaan komen!
  • Bij 10 euro kan je mij een blog-dare geven, oftewel mij een blog laten schrijven over elk onderwerp dat je maar kan bedenken. Uiteraard ga ik geen blogs schrijven die anderen kunnen kwetsen of blogs schrijven over onderwerpen die niet voor jonge lezers bedoeld zijn, maar je bent vrijuit om zo gek mogelijk dingen te bedenken. Mijn top 5 chippies (spoiler: paprika ribbel chips op nummer 1), mijn mooiste vakantiemomenten, wil je weer een editie van Boekbloglovers & Boekblogbitches, een lijst met boeken over een bepaald thema of een column over iets waarvan jij meer wilt weten? De keuze is reuze, en jij mag beslissen!
  • Bij elke 20 euro die je in totaal doneert, verstuur ik naar jou een boek. Je krijgt een foto van de boeken waar je uit mag kiezen, en eentje daarvan komt dan jouw kant op!

Hopelijk wil jij een kleine bijdrage geven voor mijn blog, daar ben ik je enorm dankbaar voor! Ga hier naar mijn Ko-fi pagina. En als dit niet jouw platform is, kan je dus (zoals hierboven beschreven is) indirect mij steunen, of mij een ”mentale” steun te geven door een leuk berichtje.