TTT: Complete series in mijn kast

Emmy heeft voor deze week de TTT Complete series in mijn kast bedacht. O, die is moeilijk! Ik heb genoeg complete series in mijn kast staan, maar welke is nou mijn favoriet? Ik heb series die nog niet helemaal uit zijn (zoals De Maze Runner die nog De Moordopdracht moet krijgen) niet meegeteld, dus dan is het een stukje makkelijker. Een klein beetje makkelijker…

P1000761

1. Percy Jackson en de Olympiërs

De verhalen van Rick Riordan moeten gewoon bovenaan staan! Boeken die je snel uitleest en gewoon fantastisch zijn 🙂

2. De Helden van Olympus

Het vervolg op Percy Jackson, vol met nieuwe personages, wat een fantastisch verhaal!

3. Touching Juliëtte

De boeken van Vrees me zijn zo geweldig, laat het volgende boek van Tahereh Mafi maar gauw komen (en maak daarna gewoon een vierde deel van deze serie, ik wil meer…)!

4. Gone

De boeken van Michael Grant behoren ook tot mijn favoriete series, wat een gruwelijk spannend verhaal zeg!

5. De Kronieken van de Onderwereld 

Want Cassandra Clare is zo goed, ze blijft me maar boeien met haar boeken! Een collega van me is nu ook helemaal verslaafd geraakt aan deze boeken, dus daar kan ik mee over fanboyen haha!

6. De HongerspelenP1000771

Katniss hoort zeker in het rijtje thuis!

7. De Grisha

Met een poster van Alina en een Duisterling-kostuum moet deze serie ook wel in mijn Top 10 staan toch?

8. De Chaos-trilogie

Aangezien ik deze boeken zo snel uitlas in de vakantie! Daarbij heb ik ook later een tekening van de hoofdpersoon gemaakt, zo goed vond ik deze boeken!

9. Legend-trilogie

Legend werd steeds beter naarmate het verhaal vorderde, dat einde is legendarisch!

10. De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel

De eerste drie delen zitten vol actie maar zijn nog niet echt geweldig, maar die laatste delen bliezen me echt van mijn stoel! Vooral het laatste deel is zooo wooooooooooooow, het hele plaatje is opeens rond, een perfecte afsluiter!

 

Dit was dan mijn TTT voor deze week (Sorry Divergent, Noorderlicht, Fallen, Lorf of the Rings, Blood of Eden en andere series die ik niet heb genoemd… Snik snik…).

Hoeveel complete series heb jij in je boekenkast staan?

11 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik denk dat ik wel aan 10 complete series kom. Ik reken novelles niet mee hoor!

 2. Ik heb nu eindelojk ook alle Helden van Olympus! Ik ben daar zo blij mee!!

  1. Snel die boeken lezen jij! 😀

    • Caitlin op april 16, 2015 om 2:00 pm
    • Reageer

    Ik mag de serie vast wel van je lenen hea Joost? (A)

 3. De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel moet ik nog steeds compleet maken, is ook wel een hele goede serie.

 4. The Hunger Games en Percy Jackson heb ik ook!

  Ik ben jaloers op je Gone serie & de Touching Juliette serie. Van Gone mis ik zelf nog het laatste deel en de boeken van Tahereh Mafi heb ik geen van allen.. Ik heb ze wel gelezen en met zulke mooie covers mogen ze eigenlijk niet in mn boekenkast ontbreken! Hetzelfde geldt eigenlijk voor Legend & Chaos, beide series gelezen maar (nog) niet in mn boekenkast..

 5. Ik heb 31 gelezen complete series (duologiën tel ik ook mee overigens) en 20 ongelezen/nog niet volledig gelezen complete series (onder voorbehoud dat ik goed geteld heb :P).

 6. Ik dacht dat ik niet zoveel complete series had, maar toen ik in mijn boekenkast keek, kwam daar toch best een aantal naar voren: LA Candy, The Fame Game, The Hunger Games, Divergent, The Maze Runner, Shopaholic, Als ik blijf, Vier vriendinnen één spijkerbroek. Mijn favoriet blijft toch wel The Hunger Games.

 7. Wat een leuke series heb je! Ik heb net ook deze tag gedaan, ik moest wel even kijken maar ik heb er 10 kunnen vinden al is niet alles meteen uit mijn kast… ik heb als het nodig wasmijn e-reader gebruikt. (niet te vaak hoor!)

 8. Ik heb echt niet zoveel complete series in mijn boekenkast staan!!! Ik kwam vandaag maar op vijf. Uiteindelijk zijn het er zes geworden, nadat ik toch maar mjn boekenbon ben gaan gebruiken.

 9. Hmm misschien moet ik zelf ook eens aan het tellen gaan. Ik vraag me immers wel af hoeveel volledige series ik in de kast heb staan.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.