TTT: Personages die ik in het echt zou willen ontmoeten

Als een enorme Fanboy ben ik af en toe verkocht aan bepaalde personages. Sommigen zijn zo aardig, grappig, bijzonder en uniek. Sommige personages uit boeken of series zou ik zo graag willen ontmoeten, en gelukkig heeft de Lady Library deze week hun TTT erop gebaseerd! 🙂 Top 10 personages die ik in het echt zou willen ontmoeten, daar gaan we!

1. Charlie (The Perks of being a Wallflower)
Charlie is echt één van de meest indrukwekkend hoofdpersonages waarover ik heb gelezen. Hij is zo gevoelig, intelligent, stil en betrouwbaar. Hij is een aparte jongen die wel flinke depressieve trekjes heeft, maar het lijkt me heel bijzonder om hem te leren kennen. Ik denk dat we nog best goede vrienden zouden kunnen worden. Charlie kan hele diepzinnige gesprekken hebben met mensen en we houden allebei van lezen (en van Sam…), dus we zouden elkaar veel leestips kunnen geven.
2. Celaena Sardothien (De Glazen Troon)
Celaena is de dame die ik met huid en haar zou verslinden als ik haar zou ontmoeten. Ja, ik zou haar bespringen, ik beken. Ze zal me waarschijnlijk zelf afmaken omdat ze onwijs sterk is, maar dat heb ik er nog wel voor over denk ik. Ik ben fanatiek…
3. Leo Valdez (Helden van Olympus)
Leo Valdez wil ik ontmoeten voor de nodige humor, dat joch vrolijkt me altijd op met zijn debiele fratsen!
4. Simon Lewis (The Mortal Instruments)
Ik wil Simon ontmoeten omdat wij echt beste vrienden kunnen zijn. Samen gamen, manga lezen, fandomuitspraken quoten en ik zou ook een poging willen wagen met Dungeons & Dragons als hij het aanbiedt!
5. Korra (The Legend of Korra)
Deze Avatar wil ik zeker ontmoeten, aangezien ze zo badass is en ik haar wel de elementen wil zien besturen!
6. Sherlock Holmes
Ik wil hem stiekem een keertje zien zodat hij binnen een paar seconden mijn hele achtergrond zou weten. Dat zou heel creepy maar wel erg gaaf zijn!
7. Alaska (Looking for Alaska)
Alaska is a) onwijs knap en b) zo bijzonder. Ik zeg niks als je het boek niet hebt gelezen, maar achter dit stoere meisje schuilt onwijs veel.
8. A (Elke Dag)
A is ook een interessant personage, aangezien hij/zij elke dag in het lichaam zit van iemand anders. De enorme levenservaring van A vind ik intrigerend, dus ik zou zeker een praatje met A maken en alleen maar luisteren naar zijn/haar verhalen.
9. Perkamentus (Harry Potter)
Perkamentus is zo wijs, daar zou ik wel mee willen praten! Hij is ook wel prettig gestoord, dus met hem lachen zal zeker lukken. Ik wil hem dan gelijk genoeg vragen stellen over magie en Zweinstein, hopelijk geeft hij mij dan eindelijk mijn toelatingsbrief!
10. Daenerys (Game of Thrones)
Dit is puur omdat ik geen genoeg krijg van knappe fictieve vrouwen… Ze is echt ”vlammend” goed (snap je, door de draken enzo… haha… ha… oké laat maar!).

Dit was mijn TTT voor deze week. Nu ga ik even zielig in een hoekje zitten omdat deze personages alleen maar in boeken en series bestaan… Doei….

Welk personage zou jij nou willen ontmoeten?

13 reacties

Naar het reactie formulier

 1. IK KOM MEE D&D’EN.

  1. Jaaaaaaa en slechte Animé met Chinese ondertiteling met ze marathonnen zonder dat we er iets van snappen! 😀

 2. Sherlockkkk! <3 Heb je ook de BBC serie gezien? Zó goed!

  1. Ik heb het eerste seizoen gezien, het is zo gaaf! Wil snel verder met seizoen 2! 🙂

 3. Leuke lijst! Zitten een aantal personages tussen die ik ook wel zou willen ontmoeten

 4. Simon zie ik al vaker voorbijkomen en als ik meer ruimte had gehad, had hij ook op mijn lijstje gestaan. Daarnaast heb je helemaal gelijk over Daenerys 🙂

  1. Simon is inderdaad geliefd bij alle boekenbloggers!

 5. Jaa! Leo, Korra en Perkamentus, erg goede keuzes!
  Ik vind het trouwens ook echt cool dat je fan bent van Avatar, ik ken namelijk niemand die dat ook zo geweldig vindt.

  1. Avatar is ook geweldig! Ben nu bezig met het zien van het laatste seizoen van Korra, zonde dat ik daarna afscheid moet nemen van deze geweldige serie! :’)

  2. Ik ben bij seizoen 3, want ik was er een lange tijd van overtuigd dat Korra niet zo leuk was als ATLA… Maar het is wel echt leuk, niet zo geweldig als ATLA, want dat is gewoon echt jeugdsentiment voor mij. Inderdaad zo jammer dat er na Korra (waarschijnlijk?) niks meer komt.

  3. Goed bezig! Seizoen 3 is ook best leuk, alleen niet alles marathonnen, dat deed ik er het werd wat minder indrukwekkend. Er komen misschien nog 2 films van Korra, maar dan gewoon geanimeerd 🙂

 6. Korra zou ik ook wel willen ontmoeten! En als we dan toch bezig zijn met Avatar, Uncle Iroh zou ik ook wel mee willen praten in het echt 🙂

  1. Uncle Iroh lijkt me ook zo gaaf, dat is gewoon de Perkamentus van Avatar 🙂 Lijkt me super om met hem een kopje jasmijnthee te drinken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.