TTT: Top 10 Boeken die echt te dun waren

De Top Ten Thursday gaat weer door, en deze week de Top 10 Boeken die echt te dun waren. Emmy maakt het ons blogger maar wat lastig, maar gelukkig heb ik genoeg boeken kunnen vinden die naar mijn idee echt wel wat langer mogen.

foto 1 (8)

1. De Laatsten – Isabelle Quinn

Clavis heeft altijd kort maar krachtige boeken. De Laatsten is heel spannend en mysterieus. In De Laatsten komt er een geheimzinnige mist en zijn opeens heel veel mensen verdwenen. Het had wel wat weg van Gone (waarin alle volwassenen verdwenen) en het boek was rond de 150 bladzijdes. Dit had van mij wel langer gemogen, want ik vond het een goed boek! Ik ben heel benieuwd hoe uitgewerkt de personages zouden kunnen zijn als het boek wat dikker was geweest.

2. Engelen in het donker (Fallen) – Lauren Kate – Recensie

Dit dunne boekje kon ik recenseren voor Fantasywereld en het gaat over verschillende personages uit de Fallen-serie. Ik had echt verwacht dat er een grote bundel kwam met onwijs veel achtergrondverhalen, maar dit bleek echt tegen te vallen. Er waren maar twee hoofdstukken die wat meer informatie gaven over de personages, de rest waren allemaal nietszeggende stukjes van bepaalde personages. Nee, dit boek was echt te dun!

3. Donds Offer – Siobhan Dowd – Recensie

Een dunne novelle van de overleden schrijfster Siobhan Dowd. Ik vond het een prachtig kort verhaal, jammer genoeg was het zo kort…

4. De Vertelsels van Baker de Bard – J.K. Rowling

Want ik wil meer sprookjes van tovenaars!

5. Tussen Winter en Hemel – Elin Bengtsson – Recensie

Dit boek is echt fantastisch en is zeker de moeite waard om te lezen, maar je hebt hem zo snel uit! Ik wilde een dikker boek, want dit verhaal is echt prachtig…

foto 2 (9)6. Fout – Mel Wallis de Vries – Recensie

Een kort verhaal van Mel Wallis de Vries. Ik ben van Mel verhalen gewend van rond de 200 bladzijdes of meer, en dit had nog niet eens de helft! Wel een leuk boek om snel in de bus te lezen, maar ik had wel meer gewild!

7. Heksenwaan – Martijn Adelmund en Iris Compiet – Recensie

Dit verhaal is best spannend en is in het teken van heksen. Het is zeker een goed verhaal, maar je hebt het ook zo uit! Ik wilde veel lezen over heksen, maar daar kreeg ik weinig van te weten omdat het boek zo kort is! Ook het vervolg, Heksenkind, is ook best kort. De mooie tekeningen in het boek maken wel een hoop goed!

8. Harry Potter en de Steen der Wijzen – J.K. Rowling

Ik wil gewoon meer lezen over het onderwijs op Zweinstein! Hoe zijn alle lessen precies, wat leren de leerlingen in de lessen, wat voor huiswerk hebben ze et cetera… In een paar hoofdstukken wordt hier wel over gesproken, maar ik wil meer!

9. Billy de kid en de vampiers van Vegas & De dood van Jeanne d’Arc – Michael Scott – Recensie

Dit is een extra boek met twee verhalen van ”De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel”, maar het voegt best weinig toe. Ik had het leuker gevonden als er een paar verhalen bij zaten!

10. Percy Jackson en de Bliksemdief – Rick Riordan – Recensie

Want dit boek had ik gewoon te snel af maar hij is zo leuk! Ik wil meer spectaculaire avonturen van Percy!

 

Dat was dan de TTT voor deze week. Welke boeken mogen van jou wel wat dikker?

 

 

3 reacties

  1. Ja, De laatsten heb ik ook. Ik vond het verhaal eigenlijk net iets te snel gaan. Terwijl het zo gaaf was!

  2. Eleanor & Park had van mij echt wel wat langer gemogen

    1. Daar ben ik het helemaal mee eens, prachtig boek dat ik veel te snel uit had!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.