TTT: Top 10 Boeken die ik lees in/op de vakantie

Elke week komt de lady library weer met een TTT waarin bloggers hun top 10 kunnen samenstellen. Deze week gaat het over boeken die ik lees in/op de vakantie, en laat ik nou net op vakantie zijn! Ik heb dan ook een paar boeken mee die ik dan van plan ben om te lezen, dus deze top 10 is hierbij dus best handig!
Als eerste lees ik de vier boeken die ik heb gekregen van medeboekenblogger Jacoline van Wereld achter Woorden, hartstikke bedankt daarvoor! 🙂 Daarna komen de John Green boeken aan de beurt die ik nog moet lezen en vervolgens nog wat boeken die ik laatst heb gekocht. Ze staan dus in volgorde van wat ik zou gaan lezen, maar het zou zo maar kunnen dat ik willekeurig boeken uit kies. We zullen het zien!

1. Vallen (Anne Provoost)
2. The Hit (Melvin Burgess)
3. Dead River (Cyn Balog)
4. Ready Player One (Ernest Cline)
Dit zijn dus de boeken van Jacoline.
5. An Abdundance of Katherines (John Green)
6. Will Grayson Will Grayson (John Green, David Lavithan)
7. Let It Snow (John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle)
8. Paper Towns (John Green)
Na 2 weken hebben gewacht op de rest van de John Green boeken moet ik ze toch wel gaan lezen!
9. Elke dag (David Lavithan)
10. Boy Nobody (Allen Zadoff) – dit boek kreeg ik bij de boekenborrel van Clavis, waar je hier een verslag over kan vinden. Uiteraard maak ik hier een recensie van!

Geen idee of ik alle boeken uit ga lezen als ik daadwerkelijk op vakantie ben (ik ga uiteraard nog dingen doen tijdens mijn campingverblijf en nog veel zwemmen in het zwembad), maar ik ga mijn best doen! De meeste boeken zijn Engels dus ik neem aan dat ik wat langzamer lees dan normaal.

Update: Overmorgen ga ik weer naar huis, maar ik heb in ieder geval al Vallen, An Abdundance of Katherines en Elke dag gelezen. Ben nu bezig in Paper Towns!

Welke boeken ga jij in/op je vakantie lezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.