TTT: Top 10 Films waarvoor ik binnen blijf

Elke week stelt de Lady Library een top 10 samen die bloggers kunnen overnemen. Deze week de Top 10 Films waarvoor ik binnen blijf. Hoewel het nu best lekker weer is, zijn er toch wel wat films die mij toch binnen kunnen laten blijven! Wie weet breng ik je nog wel op ideeën om een bepaalde film te gaan kijken (geef mij dan niet de schuld dat je niet bruin bent geworden door de zon omdat je constant binnen films ging kijken!). Hier komt mijn Top 10 Films waarvoor ik binnen blijf!

1. Rat Race
Deze komische film heb ik echt al meer dan 10 keer gekeken maar ik blijf hem hilarisch vinden. Er doen erg veel beroemde acteurs/actrices aan mee en de situaties die in deze film gebeuren zijn zo grappig dat je bijna in je broek pist van het lachen. Elke keer als vrienden bij mij een film komen kijken, stel ik gelijk Rat Race voor, aangezien deze film altijd een succes is.

2. Up

Up blijft een erg mooie film. Er zit tragedie in, humor, fantastische kleurrijke beelden en spanning. Carl doet er echt alles aan om de droom van zijn vrouw te verwezenlijken, en de film is daardoor erg ontroerend. De andere personages geven er ook nog een komische draai aan, waardoor het echt een perfecte film is!

3. Madagascar
De eerste Madagascarfilm heb ik ook meerdere keren gezien, en elke keer wanneer ik hem zie, merk ik weer nieuwe grappige dingen op. De film is best kort (maar 75 minuten), maar is enorm leuk en je hebt het idee dat je uren naar deze film hebt gekeken. Mijn zusje en ik kunnen ook soms hele gesprekken meepraten, zo goed kennen we deze film!

4. Inception

Aangezien ik zelf mijn dromen vaak onthou en dromen ook erg interessant vind, is dit echt een geniale film. Het idee dat je in een droom naar een andere droom kan stappen (een droom in een droom) en ideeën in mensen kan planten in een droom is fascinerend. Deze film is spectaculair, met onwijs goede acteurs! En dat einde…. Oeeeeehh…..

5. Meet the Parents- trilogie
Meet the Parents, Meet the Fockers, Little Fockers, elke film is hilarisch en lekker awkward. Deze films wil ik echt een keer in mijn filmkast hebben staan, ze zijn zo grappig! Ben Stiller en Robert DeNiro zijn een geniaal duo, waarbij je wel MOET schaterlachen!

 

6. Shrek
Shrek blijft ook een leuke film om te kijken, vooral de eerste 2, de laatste vind ik eerlijk gezegd erg tegenvallen (het kwam meer op mij over dat ze de serie wilde eindigen, maar dat dat nou niet goed is uitgewerkt). Mijn neef en nicht keken de tweede film vroeger echt meerdere keren per week, en dat is wel te begrijpen!

7. Divergent
Ja ja, hij is nog niet uit, ik speel een beetje vals, maar deze film wil ik hebben en kan ik nog minimaal 20 keer zien! Ik ben ook twee keer naar de film in de bios geweest, hij is zo gaaf! De acteurs zijn goed, de meeste dingen waren wel zoals ik me had voorgesteld, ze bleven redelijk trouw aan het boek en de muziek is ook fantastisch (ik luister best vaak de soundtrack van de film). Laat de dvd maar snel uitkomen, dan kan ik weer wegzwijmelen bij het zien van Shailene Woodley als Tris! (Innerlijke Fanboy komt langzaamaan naar boven…)

8. Hunger Games

Als we dan gaan fanboyyen, noem ik de Hunger Games er ook gelijk achteraan. Jennifer. Lawrence. Genoeg gezegd.

9. Ice Age
De eerste film in deze reeks is echt waanzinnig goed, de personages zijn zo grappig, de sfeer is erg leuk, als kind kon ik er erg van genieten en nu nog steeds! Jammer genoeg zijn de vervolgdelen wat minder….

10. Harry Potter
Ja, deze films blijven leuk en ik wil echt een marathon houden om ze allemaal achter elkaar te kijken! Potterhead-modus aan en gaan! 🙂

Zo, dit is mijn lijstje met films waarvoor ik binnen blijf. Hebben jullie zelf nog aanbevelingen om te gaan kijken? 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.