TTT: Top 10 Personages waar ik mij het beste mee identificeerde

Fictieve karakters waar je gewoon dol op bent en waarvan je denkt ”O wow die lijkt op mij!”, we kennen het allemaal wel. Deze week gaat de TTT hierover, Emmy heeft weer en leuke TTT gemaakt! Ook ik ken een hoop personages die wel wat van mij weg hebben, dus ik kon ook een top 10 maken!

 

1. Simon Lewis (The Mortal Instruments)

Soms had ik een gedachte tijdens het lezen van deze boeken, en toen zei Simon precies hetzelfde! Onze gedachtegang lijkt echt ontzettend op elkaar, en daarnaast zijn we allebei dol op games, anime, rockmuziek en gevaarlijke dames. Al opgevallen dat Simon een flinke nerd is? Ja, daar identificeer ik me wel mee!

2. Park (Eleanor & Park)

Park is een aparte jongen en een buitenbeentje. Hij houdt wel van stripboeken en kijkt verder dan alleen de buitenkant en als hij eenmaal iemand geweldig vindt, gaat hij er echt voor. Ja, dat gevoel ken ik wel 🙂

3. Percy Jackson (Percy Jackson + Helden van Olympus)

Percy kan soms grappige opmerkingen maken en doet er alles aan om zijn vrienden te helpen. Aan het einde van het vijfde deel van Percy Jackson & De Olympiërs maakt hij ook een keuze waar ik me heel goed in kan vinden. Ik ben op zich niet heel dapper, maar voor mijn dierbaren heb ik alles over! Daarbij zijn Percy en ik supersassy!

4. Augustus Waters (The Fault in our Stars)

We’re both riding a rollercoaster that only goes up, my friend… Ook ben ik al twee keer vergeleken met Ansel Elgort, de acteur die Augustus Waters speelt in de film.

5. Peeta Mellark (The Hunger Games)

Het belangrijkste is dat we allebei van lekkernij van de bakker houden (cake, taart NOM NOM) en oranje vind ik ook een mooie kleur. En oké, oké, we kunnen beide soms zo strontverliefd worden dat we zelfs willen sterven tijdens de Hongerspelen om onze Katniss te redden…

6. Hermelien Griffel (Harry Potter)

Omdat ik ook zo leergierig zou worden als ik naar Zweinstein zou mogen…

7. Frodo Balings (The Lord of the Rings)

We zijn beide kleine mannen, maar we proberen grote stappen te maken in ons leven 😀

8. Charlie (The perks of being a wallflower)

Aangezien we allebei van die overdreven vragen hebben en soms heel stilletjes zijn op een feestje waar we ons niet op ons gemak voelen.

9. Josh Swensen (The Gospel According to Larry)

Omdat we allebei beroemde bloggers zijn (*kuch* sterallures *kuch*).

10. Colin Singleton (An Abundance of Katherines)

Colin kan van bepaalde woorden nieuwe woorden maken door de letters met elkaar te wisselen. Dit doet hij heel snel, en ik heb zelf ook een soort ”woordentrucje”. Zelf weet ik namelijk welk getal een letter heeft in het alfabet (dus A=1, B=2, C=3 enz.). Dit kan ik best snel en kan binnen een mum van tijd namen van personen of zinnen omzetten in getallen, dus ik heet 10-15-15-19-20. Snappie? Ik deed dit al toen ik klein was, dus ben er redelijk gedreven in geworden. En ja als je me ziet mag je me uitdagen, ik ben echt heel snel hoor! Ik had echt een diepe indruk gemaakt met dit ”talent” tijdens de introductieweek van mijn studentenvereniging haha!

 

Dit was mijn TTT voor deze week. Welk personage lijkt heel erg op jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.