TTT: Top 10 Roze/Rode boeken

Emmy heeft voor deze week de TTT bedacht voor roze/rode boeken. Ik had verwacht dat ik niet al te veel boeken kon vinden (roze en rood zijn meer kleuren voor meisjes, en aangezien ik geen chicklits in mijn kast heb staan had ik verwacht weinig roze en rode boeken te hebben), maar het is me aardig gelukt! Zie hier mijn Top 10 aan roze en rode boeken!

 

P10007691. Ready Player One – Ernest Cline – Recensie

Een fantastisch geeky boek over een virtuele wereld waarin er een zoektocht is naar een hidden egg, waarmee je gigantisch veel geld kan winnen! Dit boek is ook uitgekomen in het Nederlands en is echt geweldig, een dikke aanrader!

2. Percy Jackson & De Olympiërs #3 De Vloek van de Titaan – Rick Riordan – Recensie

Het derde deel van Percy Jackson waarmee je kennis maakt met Thalia, Nico en meer! Dit boek heb ik echt verslonden, Rick Riordan is een held!

3. De Grisha #3 Val en Verlossing – Leigh Bardugo – Recensie

Een mooie afsluiter van een magische trilogie. Wauw, de plotwendingen waren schokkend en ik ben heel tevreden met het einde. Daarbij zijn de covers van de Grisha echt prachtig!

4. De Hongerspelen #2 Vlammen – Suzanne Collins

Vlammen mag niet ontbreken in deze lijst, wat heb ik genoten van dit boek! Dit was ook één van mijn eerste dystopische verhalen die ik las, ik heb het gelezen voordat bekend werd gemaakt dat er een film van kwam, dus ik was er vroeg bij, de boekenhipster die ik ben…

5. Inkheart #1 Hart van Inkt – Cornelia Funke

Een boek met een fantastische schrijfstijl, Cornelia Funke wist mij echt te betoveren door haar gedetailleerde geformuleerde zinnen! Ik wil nog steeds de andere twee delen in hardcover, ze zien er zo mooi uit!

6. Als ik blijf & Wacht op mij – Gayle Forman – RecensieP1000770

If I Stay vond ik best een mooi boek, al die herinneringen aan vroeger zijn fijn beschreven dus deze omnibus komt zeker in mijn lijstje!

7. De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel #2 De Magiër – Michael Scott – Recensie

Een spannend avontuur vol met magie, gevechten en achtervolgingen.

8. Blood of Eden #1 Onsterfelijk – Julie Kagawa – Recensie

Een bloedstollend (see what I did there…) verhaal over vampiers, monsters en een heftige strijd.

9. An Abundance of Katherines – John Green

Ik las de boeken van John Green in de zomervakantie, de ideale tijd! Ik heb goede herinneringen aan dit boek, lekker op de camping in het zonnetje lezen over een roadtrip en een aandoenlijk verhaal over 19 keer gedumpt worden door meisjes met de naam Katherine. Vol met humor, grappige feitjes en een merkwaardige hoofdpersoon.

10. Anna #2 Girl of Nightmares – Kendare Blake – Recensie

Hoewel ik niet helemaal weg ben van dit tweede deel, ziet de cover er wel cool uit! Lekker gevaarlijk, precies zoals ik mijn covers wil!

 

Dit was mijn TTT voor deze week. Welke roze/rode boek is jouw favoriet?

1 reactie

  1. Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar Val & Verlossing. Ready Player One staat ook nog op mijn TBR.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.