TTT: Top 10 Schrijvers van wie ik meteen een nieuw boek koop

Deze week weer een TTT die me wel aanspreekt: Top 10 schrijvers van wie ik meteen een nieuw boek koop. De Lady Library heeft dus weer een leuk onderwerp uitgekozen. Ik mag dan wel even een tijdje geen boeken kopen (met ongeveer 100 ongelezen boeken kan ik wel een tijdje vooruit…), er zijn wel wat schrijvers waarvan ik meestal wel alle boeken wil hebben. Ik kom dus wel aardig vooruit in het bedenken van de TTT voor deze week!

1. Rick Riordan
Mocht ik Riordan ooit in levende lijve tegenkomen, kan ik weer wat van mijn bucket list afschrijven. Rick Riordan is een geweldige schrijver en ik ben gek op zijn boeken die in het teken staan van goden! Hij staat dan ook op nummer 1, en deze week had ik al moeite om niet Percy Jackson and the Greek Gods te kopen…
2. Michael Grant
Na het lezen van Gone ben ik gek op de boeken van Michael Grant en wil ik nog veel meer boeken van hem in mijn boekenkast zien staan!
3. Patrick Ness
Patrick Ness heeft met de Chaos Walking Trilogy mij volkomen overdonderd, en A Monster Calls is zo ontroerend. Hij heeft een ruime variatie aan thema’s in zijn boeken en zijn boeken mogen ook zeker niet ontbreken in mijn collectie!
4. John Green
Jep, uiteraard mag John Green in mijn lijst staan, want die man is geniaal! Ik heb al 6 boeken van John Green, en zodra er weer een nieuw boek uitkomt, ga ik die zeker bestellen!
5. J.K. Rowling
Vandaag zag ik Harry Potter in de nieuwe cover… Zwijmel zwijmel kwijl kwijl… Die wil ik voor mijn verjaardag…
6. Lauren Kate
De Fallenserie vond ik nog wel redelijk goed (de romantiek, mwehh, de achtergrond van engelen, cool!), en van deze serie heb ik ook alle boeken. De rest van haar boeken zou ik wel willen hebben (behalve die van Natalie Hartgrove, die lijkt me niks), dus zei komt ook in mijn TTT te staan!
7. Peter van Olmen
De Kleine Odessa vind ik een leuke serie, en ik wil meer! Wanneer het derde deel uit komt ga ik hem gelijk in huis halen!
8. Michael Scott
De serie over Nicolas Flamel vond ik echt geweldig, geef mij maar meer boeken van deze schrijver!
9. Suzanne Collins
Tsja, na alle heisa over The Hunger Games ben ik wel benieuwd naar wat Collins nog meer gaat schrijven 🙂
10. David Levithan
Ook Levithan spreekt me erg aan. Mochten meer boeken van hem vertaald worden, koop ik ze zeker (ik heb Elke Dag in het Nederlands, wil dan wel dat de rest ook Nederlands is)!

Dat was mijn TTT voor deze week. Komen we wat schrijvers overeen en van welke schrijver zou ik nog boeken moeten lezen?


P.S. Ik lig nu in het ziekenhuis, maar dankzij mijn mobiel zet ik nog de post voor vandaag online! Morgen mag ik hopelijk weer naar huis, dus missen jullie bijna niks! 🙂 nu maar goed uitrusten en beter worden! (En nee, ik kan hier niet zoals Zac mijn Mia vinden, ik zit in de kamer met 2 bejaarden…)

2 reacties

  1. Michael Scott! <33333 Ik hoop echt dat hij nog heel veel toffe boeken gaat schrijven. En beterschap!

  2. Geen overeenkomende schrijvers waarvan ik meteen een nieuw boek wil kopen, maar wel veel schrijvers waarvan ik meer zou willen lezen (maar dan lenen uit de bieb) 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.