100ste artikel en een vooruitblik naar de toekomst!

Hallo iedereen,

Dit is mijn 100ste post voor mijn blog, weer een mijlpaal in mijn bloggenbestaan! Daar ben ik uiteraard reuzeblij mee, op naar de volgende 100!

100 artikelen, klinkt als een feestje! Nou, inderdaad, binnenkort ga ik dit met jullie vieren, maar dat merken jullie nog wel!
Na deze 100 posts ben ik nog lang niet uitgeblogd, dus hier alvast wat dingen die nog zullen komen bij NerdyGeekyFanboy:
– Het Boekenfestijn in Utrecht heeft mijn portemonnee flink uitgedund, ik heb namelijk onwijs veel boeken gekocht en binnenkort komt er een video online van deze enorme Book Haul. Deze week heb ik het wel druk, maar ik hoop ergens volgende week een video te hebben gemaakt.
– Vandaag ben ik naar Manuscripta geweest, de opening van het nieuwe boekenseizoen, en wat heb ik het naar mijn zin gehad! Enorm veel meegemaakt, maar dat zal ik uiteraard gaan vertellen in een verslagje met foto´s die deze week online komt te staan!
– Daarnaast heb ik vandaag nog wat leuke gesprekken gehad en heb ik weer wat plannen om nog meer in boekenland te komen! Dit hou ik voor nu nog even geheim, maar hopelijk komt alles uit en gaan jullie NerdyGeekyFanboy misschien wat vaker zien…
– Uiteraard wil ik mijn Reading Challenge voor dit jaar halen en ga ik nog onwijs veel boeken proberen te lezen en te recenseren. Ook ga ik nog genoeg andere artikelen maken die helemaal in het fandom-thema vallen!

Je kunt dus zien dat ik nog lang niet uitgeblogd ben en veel plannen heb voor mijn blog!
Onwijs bedankt als je me volgt en mijn posts leest, jullie lezers zijn top! Het geeft mij toch een duwtje in de richting om nog meer te gaan bloggen! Hopelijk kunnen jullie nog lang genieten van mijn blog! 🙂

Als je zelf nog wat leuks weet wat je echt nog wil zien op mijn blog, laat het me gerust weten! 

1 reactie

  1. Ha jong, gefeliciteerd met je 100e! (Oké, dat klinkt lollig!) Ennèh psst, je foto’s zijn binnen! =)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.