Book + Fandom Haul November 2018

In november ben ik echt flink verwend, en dat terwijl mijn verjaardag al voorbij was! In november kwamen er ontzettend veel bijzondere en toffe boeken binnen, maar heb ik ook nog andere leuke dingen besteld. Nog maar te zwijgen over mijn Haul van Dutch Comic Con Winter Edition!

 

Voor Fantasywereld mag ik Bovenste besties recenseren. Dit boek bevat de eerste vier volumes van Lumberjanes (de Engelse titel), dus je bent met deze editie veel goedkoper uit! Een ontzettend leuk verhaal, je merkt dat het van de maker van Nimona is. Aanradertje dus!

Van Best of YA ontving ik Voor het laatst gezien. Deze thriller lijkt me echt heel spannend, dus snel maar in beginnen! Het volgende boek van Caleb Roehrig komt er ook snel aan, dus we kunnen nog veel verwachten van deze auteur.

Voor Fantasywereld recenseer ik dus veel graphic novels, zoals Nils 1: De Elementalen. Deze heb ik al uit, dus een recensie zal nog volgen. Ik ben er in ieder geval positief over, hoewel er nog wat verbeterpunten zijn. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende twee delen!

Ook mag ik Expeditie Schetsboek recenseren voor mijn eigen blog, het boek vol inspiratie van Cyarin. Zij is een bekende Instagrammer door haar illustraties. Ik vond haar boek erg interessant en hoewel het meer tips zijn voor ervaren tekenaars/illustratoren, leerde ik er wel veel van en wil ik graag weer aan de slag met tekenen (op mijn tekentablet). Mijn recensie zal volgen!

Bij Fantasywereld ga ik echt los met recensies! Zo ga ik Sprookjes en Vertellingen van J.R.R. Tolkien lezen, maar ook De Nachtbrenger (het derde deel van Vuur en As) en De Gouden Toren, het laatste deel van de Magisterium-serie.

Het vervolg van Mortal Engines is nu ook uit, ik ben erg benieuwd naar dit tweede deel! De verfilming van het eerste deel is als het goed is nu ook te zien in de bioscoop, dus daar wil ik binnenkort ook heen. Gelukkig kunnen alle lezers al weten hoe het verder gaat!

Uitgeverij Billy Bones stuurde De jongen onder water naar mij, een boek waar ik erg benieuwd naar ben! Billy Bones weet altijd prachtige verhalen uit te geven, dus ik weet zeker dat dit een prachtig verhaal gaat worden.

Mijn fangirl en ik bestelden de Harry Potter adventkalender bij Gator, dat wordt een mooie decembermaand! Mijn fangirl wilde alle vakjes meteen open maken, maar we gaan (op aandringen van mijn familie en ik) elke dag er eentje open maken. Ik hoop dat er hele leuke personages in gaan zitten!

Tijdbom is het nieuwe boek van Joelle Charbonneau en belooft weer erg spannend te worden, dat kan je wel zien aan de titel!

Deze maand kwam ook mijn laatste verjaardagscadeau binnen welke ik deels had gekocht met mijn verjaardagsgeld. Ik heb nu de speciale Nintendo Switch met Pokémon Let’s Go Eevee! Ik vind het spel tot nu toe fantastisch, dus je kan binnenkort nog een blogje verwachten met mijn bevindingen van het spel.

Dit is mijn haul voor de maand november. Genoeg leuke dingen dus! Wat is jouw favoriete aanwinst van de afgelopen maand?

3 reacties

  1. Mooie Haul, mijn twee oudste dochters krijgen met kerst een Nintendo switch niet de Pokémon editie maar ik heb zo’n vermoeden dat zeker de oudste het spel zeker wil.

    1. Oeh zeker doen, hij is echt heel leuk! 😀

  2. Weer een mooie haul. Lumberjanes wil ik ook nog super graag lezen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.