Book + Merchandise Haul Februari

In februari had ik al tijdens Tsunacon een hoop toffe merchandise gekocht (die je hier kan bekijken), maar daarnaast heb ik nog andere leuke dingen gekocht! De boekenbuit van deze maand valt wel mee, maar ik heb vooral nog andere spulletjes lopen kopen die ik gewoon niet kon laten liggen.

P1070130

 • Daan & Nadia – Esther van Walraven – Recensie
 • Hof van Doorns en Rozen #1 – Sarah J. Maas

Deze boeken kreeg ik deze maand binnen, waar ik zo blij mee ben! Daan & Nadia vond ik een ontroerend verhaal voor de jonge YA-lezer en ik vloog echt door dit boek heen. Ik moet nog beginnen in Hof van Doorns en Rozen, maar met Sarah J. Maas ben je gegarandeerd voor een fantastisch avontuur!

P1070131

 • Muziek magazine

Toen ik klaar was met mijn tentamen voor Macro-Economie, trakteerde ik mezelf met dit tijdschrift, want lezen over rockmuziek vind ik al cool, maar vooral als Twenty One Pilots erin staat en je er een polsbandje van ze bij krijgt! Deze moest ik dus gewoon hebben, want Twenty One Pilots is echt één van mijn favoriete bands aller tijden.

P1070134

 • Blossom Books Bookmarks

Tijdens de Hungry Readers Leesclub kocht ik de bookmarks van Blossom Books, wat een handige dingen zeg! Ik wil dit jaar een paar van mijn favoriete boeken gaan herlezen en de leuke stukjes even noteren, dus die bookmarks komen dan goed van pas. Jammer dat er geen ”Fanboy moment” erbij zit, maar je kan niet alles hebben hè! Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met de bookmarks!

P1070132

 • Harry Potter boekenlegger

Eline (van All The Feels) gaf mij deze coole boekenlegger van Harry Potter, aangezien zij hem dubbel had. Deze gebruik ik nu voor mijn Harry Potter boeken! Hartstikke bedankt Eline!

P1070137

 • Pokémon strik

Afgelopen maand had ik een gala en wilde ik voor mijn galadate een Pokémonstrik aandoen, maar helaas was die niet op tijd binnen! Ach ja, volgende keren dat ik een pak aandoe, gaat dit strikje zeker om!

P1070135 P1070136

 • Ash Figure
 • Pokémonkaarten (40 stuks)

Na mijn laatste tentamen (waar ik wel een goed gevoel bij had), was het weer tijd voor een traktatie voor mezelf, dus ik kocht de Ash Figure bij de Toyboys in Haarlem, een hele toffe winkel vol met Fandom Merchandise. Daar verkopen ze ook Pokémonkaarten voor 10 cent per stuk, dus ik kon het niet laten om nog een stapeltje mee te nemen (hoe moet ik anders mijn Pokémonkaartencollectie compleet maken? Dit zijn prioriteiten in het leven).

 

Dit was mijn haul voor de maand februari. Veel boek- en Pokémongerelateerde dingen, ik ben weer bevredigd voor de komende tijd (grapje, aan het eind van de maand is Dutch Comic Con en dan ga ik waarschijnlijk weer helemaal los).

Wat heb jij gekocht deze maand?

6 reacties

Naar het reactie formulier

  • Tessa op maart 2, 2016 om 11:40 am
  • Reageer

  Twenty one pilots <333

 1. Die. Harry Potter. Boekenlegger. OMG.
  Die bookmarks zijn echt handig he? En inderdaad jammer dat ze niet hebben gerekend op mannelijke boekenwurmen, haha! Hof van Doorns en Rozen staat hoog op mijn TBR!

 2. Blijven die sticky bookmarks nou eigenlijk plakken Joost?

  1. Ja ze doen het erg goed! 😀

 3. Ik ben echt verliefd op die Harry Potter boekenlegger. Wauw.

 4. Die sticky bookmarks wil ik ook nog, zo leuk!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.