De boeken die in februari uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

In februari gaan we weer door met wat toffe nieuwe YA-boeken, dus er zijn weer een paar releases waar ik zeer naar uitkijk. Ik som ze even voor je op, zodat jij ook alvast een spaarplan maakt voor de aankomende maand…

Eerlijk duurt het langst – Karen M. McManus – 4 februari

Dit boek is een soort vervolg op Een van ons liegt, maar dan met wat nieuwe personages. Karen M. McManus schrijft fantastische thrillers, dus ik ben heel benieuwd wat dit boek teweeg brengt. Daarbij vraag ik me af hoe het met de oude personages gaat, dus in februari wil ik deze zeker lezen!

Rosie hartje Jack – Mel Darbon – 10 februari

Dit boek is waarschijnlijk een hartverwarmend verhaal over een meisje met het syndroom van down die erg verliefd is. Hoe fijn klinkt dat! Ik vind het heel tof dat er steeds meer boeken komen van personages waar je normaal weinig tot niets over leest, dus ik kan niet wachten om dit boek te lezen.

15 3/4 – Dave Goldstein – 11 februari

15 3/4 is een verhaal over een koppel waarvan de één nog minderjarig is. Dit boek is geschreven door een Nederlandse schrijver bij Blossom Books, ik ben benieuwd hoe Dave schrijft! De catalogus van Blossom Books vertelt over sterke dialogen en wat humor, dus ik heb het vermoeden dat dit boek wat voor mij is. Wel ben ik wat huiverig over het thema, want ik hoop niet dat dit een justificatie wordt van pedofilie (ik vind zelf namelijk het verschil tussen 18 en 15 jaar toch erg groot, aangezien je dan toch in een andere soort levensfase zit). Wie weet ga ik in februari dit boek lezen!

Zij ging dood en ik wil leven – Mary Crockett – 12 februari

Dit boek gaat over een meisje in rouw, aangezien haar vriendin is vermoord. Zij had ook vermoord kunnen worden, als zij op die dag op een berichtje had gereageerd. Het lijkt me een vrij heftig verhaal waarin een meisje leeft met een schuldgevoel, hoewel ik nog even afwacht hoe de meningen zijn over dit boek.

Elfhame #1 De Wrede Prins – Holly Black – 25 februari

De Wrede Prins is een boek waar ik zo ontzettend hard naar uitkijk. Verwacht ook genoeg blogs en posts op Instagram over dit boek, want ik ben enorm hyped en ben van plan er veel over te vertellen! Ik hoor zo veel goede verhalen over deze trilogie en deze Nederlandse editie is echt prachtig en heeft zelfs nieuwe content die je niet in de Engelse hebt! Dit gaat de knaller van 2020 worden, ik weet het nu al!

De laatste helden op aarde #1 De laatste helden op aarde – Max Brallier – 26 februari

De laatste helden op aarde is (als het goed is) de inspiratie van Daybreak op Netflix, een serie waar ik zeer van genoten heb. Het boek is wel meer bedoeld voor kinderen, maar ik ben heel benieuwd hoe het boek is! Een grappig zombie-apocalyps avontuur met allemaal kinderen wil ik best wel lezen, dus naar dit boek kijk ik zeker uit.

Dubbel leven – Chinouk Thijssen – 28 februari

Een nieuw boek van Chinouk! Na Truth or Dance wil ik alleen maar meer lezen van Chinouk, dus deze moet je gewoon op je verlanglijstje zetten! Het is een oud verhaal van Chinouk, maar dan helemaal herschreven.

Dit zijn de boeken waar ik erg naar uitkijk. Welke boeken wil jij zeker in huis gaan halen in februari? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.