De boeken die in maart uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

De aankomende maand gaat vol zitten met toffe boeken. In de eerste helft van de maand komt er weinig uit, maar dan barst de YA-boekenwereld los met YA-boeken! Imagine Books is een nieuwe uitgeverij die een aantal toffe titels uitgeeft, dus ik kan niet wachten om deze pareltjes te gaan ontdekken.

 

Differently Normal – Tammy Robinson – 5 maart

Riverdale – hoe het allemaal begon – Micol Ostow – 15 maart

Het licht van Lorelei – Jen Minkman – 15 maart

Slated #1 Gewist- Teri Terry – 15 maatt

Final Six #1 De laatste zes – Alexandra Monir – 15 maart

Met 50 euro de wereld rond – Christopher Schacht – 18 maart

Differently Normal is een verhaal voor liefhebbers van The Fault in our Stars en Me before you en schijnt hartverscheurend mooi te zijn. Deze maand kan je ook genieten van een prequel van Riverdale, die verhalen vertelt over de personages van de serie voor het eerste seizoen. Het nieuwe boek van Jen Minkman klintk erg interessant en een mooie mix van verschillende genres, en ook nog eens nieuw leesvoer van een Nederlandse auteur! Teri Terry komt (net las Jen Minkman) naar Yalfest en ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen! Hij lijkt me erg episch. De laatste zes heeft wat weg van Phobos, aangezien pubers een nieuwe kolonie moeten stichten op een maan van Jupiter. Ik heb wel weer zin in een science-fiction verhaal, dus dit boek wil ik zeker lezen! Met 50 euro de wereld rond gaat over een jongen die vier jaar lang een wereldreis maakte terwijl hij haast geen geld op zak had. Dat klinkt wel heel interessant!

De terugkeer van de koningin #1 De terugkeer van de koningin – Rebecca Ross – 18 maart

Orangeboy – Patrice Lawrence – 18 maart

Ingesloten – Samira Ahmed – 19 maart

Inkt #2 Vlam – Alice Broadway – 20 maart

Percy Jackson en de Olympiers #3 De vloek van de titaan graphic novel – Rick Riordan – 21 maart

Niet te stoppen – Angie Thomas – 29 maart

De terugkeer van de koningin schijnt een romantische fantasyverhaal te zijn en Orangeboy een verhaal over het gangsterleven.  Ingesloten is ook een Yalfest-boek en lijkt me heel aangrijpend, ik ben hier al flink over gehyped. Het vervolg van Inkt is nu uit, nu met een mooie rode cover. Het einde van het eerste deel zorgde voor hoge verwachtingen voor het tweede deel, dus ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Ook is er een nieuwe graphic novel van Percy Jackson en het nieuwe boek van Angie Thomas komt eind deze maand uit!

Genoeg nieuwe boeken dus voor de komende maand. Ik heb in ieder geval veel zin om een aantal van deze boeken te gaan lezen, dus hopelijk kan ik genoeg tijd besteden aan lezen… Naar welke boeken kijk jij enorm uit?

1 reactie

  1. Aaaah zoveel leuke boeken die ik allemaal wil lezen.. Ik ben erg benieuwd naar Gewist, De laatste zes en Ingesloten. Die klinken als echt iets voor mij! Gelukkig ben ik net jarig geweest en heb ik nog wat verjaardagsgeld overgehouden voor boeken 😉

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.